„Интеркомет“ ООД се гордее с работниците си и ги поздравява с настъпващите празници

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 24, 2015 11:50

„Интеркомет“ ООД се гордее с  работниците си и ги поздравява  с настъпващите празници

Акценти

  • Фирмата има планове да закупи от завода поне три нови, влекача Евро 6,

Свързани публикации

Фирмата за международен транспорт „Интеркомет“ ООД, Хасково се гордее със свои служители с дългогодишен стаж – Мевтун Алиев и Красимир Узунов, които 20 години са зад волана и Ваньо Ванев – 15 години. Освен тях ръководството поздравява и всички настоящи и бивши шофьори, които са били, и са лоялни към нея, с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. В свое изявление съобщава:
От „Интеркомет“ ООД, заявяваме желанието си и през 2016г, да остане лидер при заплащането на шофьорите си. Имаме планове да закупим от завода поне три нови, влекача Евро 6, като същевременно нямаме намерение, да държим композициите си на паркинг, докато шофьорите почиват по домовете си, след края на всеки международен курс. Схемата за почивка винаги е била и продължава да бъде минимум три курса работа и един курс почивка, когато друг колега поема камиона. Друга, нова схема на работа и почивка е – здрава работа 3-4 месеца, след което шофьора сам да поема осигуровките си и почива при семейството си, колкото си реши. (юли и август се работи)
За безкрайно уморените от работа и достатъчно богати шофьори на фирмата, предлагаме да не пазят в тайна възнаграждението си, а да си намерят сменници. Сигурни сме, че в Хасково и съседните области ще се намерят много колеги, които имат ADR и всички необходими документи за международен превоз и които искат да печелят добре.
Честито и наздраве !
От ръководството на фирмата.
За конкретна информация и въпроси, моля позвънете на: тел. 0887 210 650

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 24, 2015 11:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама