Интегрален урок за Яворов бе посрещнат в родния му град с аплодисменти

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 19, 2019 07:19

Интегрален урок за Яворов бе посрещнат в родния му град с аплодисменти

Интегрален урок, посветен на поета Пейо Яворов, представиха в родния му град тополовградски ученици. Това стана на 7 февруари в Експозиционната зала на къщата музей, носеща името на твореца. Поканата за участието бе на Златина Колева – директор на къщата музей.
Представянето на интегралния урок „За любовта, литературата и страданието” бе посрещнато с аплодисменти от публиката, която се състоеше от ученици и учители от чирпанските училища.
Тополовградчани бяха водени от педагозите Димитрина Караиванова и Надя Георгиева, а Мая Божинова, Доника Божинова, Даяна Коджаманова, Димитър Георгиев, Георги Димитров, Ниделина Щилиянова, Тереза Андонова и Георги Стойчев бяха изпълнителите. Помагаше им рецитатора Ангел Крумов.
За пръв път интегралния урок „За любовта, литературата и страданието” бе представен в Тополовград на 5 ноември 2018 година. Той бе посветен на 140-годишнината от рождението на Пейо Яворов.
Преди месец Даяна Коджаманова и София Димова спечелиха награди от конкурса за рисунки и литературния конкурс, посветени на големия поет.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 19, 2019 07:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 508 368 преглеждания