Интегрален урок за Яворов бе посрещнат в родния му град с аплодисменти

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 19, 2019 07:19

Интегрален урок за Яворов бе посрещнат в родния му град с аплодисменти

Интегрален урок, посветен на поета Пейо Яворов, представиха в родния му град тополовградски ученици. Това стана на 7 февруари в Експозиционната зала на къщата музей, носеща името на твореца. Поканата за участието бе на Златина Колева – директор на къщата музей.
Представянето на интегралния урок „За любовта, литературата и страданието” бе посрещнато с аплодисменти от публиката, която се състоеше от ученици и учители от чирпанските училища.
Тополовградчани бяха водени от педагозите Димитрина Караиванова и Надя Георгиева, а Мая Божинова, Доника Божинова, Даяна Коджаманова, Димитър Георгиев, Георги Димитров, Ниделина Щилиянова, Тереза Андонова и Георги Стойчев бяха изпълнителите. Помагаше им рецитатора Ангел Крумов.
За пръв път интегралния урок „За любовта, литературата и страданието” бе представен в Тополовград на 5 ноември 2018 година. Той бе посветен на 140-годишнината от рождението на Пейо Яворов.
Преди месец Даяна Коджаманова и София Димова спечелиха награди от конкурса за рисунки и литературния конкурс, посветени на големия поет.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 19, 2019 07:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.