Инициативата за празник без цветя продължава, парите за тях – за дарение

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юли 15, 2016 11:01

Инициативата за празник без цветя продължава,  парите за тях – за дарение

Все повече млади хора призовават гостите на семейните си тържества вместо подаряване на цветя, да даряват парите за благотворителност. Напоследък много харманлийци поеха тази инициатива и средствата, които събраха, преведоха по сметката на 14-годишната Саня. Тя се нуждае от спешна трансплантация на бъбрек, която трябва да се осъществи в чужбина, а за нея семейството й няма необходимата сума. Само за трансплантацията са необходими 30 000 долара, отделно ще са нужни други средства за лечението до самата операция, за изследвания, за пътни, за самолетни билети и престой.
Тези, които се включват в каузата, са убедени, че спасяването на човешки живот е много по-важно от приемането на огромни и скъпи букети, красотата на които трае само няколко дни. Повечето от гостите също са на това мнение и предпочитат да си дарят парите, отделени за цветя, в кутия за дарение.
Вече няколко семейства се включиха в благотворителната акция и преведоха събраните средства за цветя от своите сватби, кръщенета и рождени дни по сметката на Саня.
Близките на момичето са благодарни на харманлийци за съпричастността и милосърдието им. Те призовават всички, които имат желанието и възможността да дарят средства за трансплантацията на Саня, да го направят на IBAN сметка BG14UNCR70001522615220.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова юли 15, 2016 11:01
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.