Инициатива за осигуряване на коледни подаръци стартира в Харманли

Ива Вангелова
От Ива Вангелова ноември 30, 2015 15:02

Инициатива за осигуряване на коледни подаръци стартира в Харманли

Акценти

  • Мария Христова от Харманли реши да подеме инициатива за събиране на дрехи, играчки и други нужни неща
  • За два часа дарителите осигуриха подаръците

Свързани публикации

„Коледа е едно вълшебно време, в което не бива никое дете да остане без усмивка“, това написа Мария Христова от Харманли на страницата си във Фейсбук. Водена от желанието да извърши добро дело и да зарадва някой, тя реши да подеме инициатива за събиране на дрехи, играчки и други нужни неща за децата и младежите с увреждания от Центъра за настаняване от семеен тип в Харманли.

Общо 13 от настанените там, на възраст от 5 до 35 години написаха писмо до Дядо Коледа с подаръците, които той да им донесе. Списъкът с желанията бе публикуван в социалната мрежа на 27 ноември, малко след 14:00 часа. Много хора с добри сърца се включиха в благородната инициатива и поискаха да направят реалност мечтите им. Имаше предложения и за направата на торбички с лакомства за всички и приготвяне на вкусна коледна торта. Два часа след това дарителите осигуриха всички подаръци.

След като основният списък бе изпълнен, тръгнаха постове за продължение по събирането на още дрехи, играчки и всичко друго, кой каквото прецени. Децата биха се радвали на всичко и всеки който желае да им дари нещо, може да го направи до 10 декември /четвъртък/ в магазина за врати, на ул. „Петко Каравелов“ №3А в Харманли, до 14:00 ч. Подаръците ще се събират там и ще бъдат раздадени на децата на 11 или 12 декември.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова ноември 30, 2015 15:02
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.