Инициатива за осигуряване на коледни подаръци стартира в Харманли

Ива Вангелова
От Ива Вангелова ноември 30, 2015 15:02

Инициатива за осигуряване на коледни подаръци стартира в Харманли

Акценти

  • Мария Христова от Харманли реши да подеме инициатива за събиране на дрехи, играчки и други нужни неща
  • За два часа дарителите осигуриха подаръците

Свързани публикации

„Коледа е едно вълшебно време, в което не бива никое дете да остане без усмивка“, това написа Мария Христова от Харманли на страницата си във Фейсбук. Водена от желанието да извърши добро дело и да зарадва някой, тя реши да подеме инициатива за събиране на дрехи, играчки и други нужни неща за децата и младежите с увреждания от Центъра за настаняване от семеен тип в Харманли.

Общо 13 от настанените там, на възраст от 5 до 35 години написаха писмо до Дядо Коледа с подаръците, които той да им донесе. Списъкът с желанията бе публикуван в социалната мрежа на 27 ноември, малко след 14:00 часа. Много хора с добри сърца се включиха в благородната инициатива и поискаха да направят реалност мечтите им. Имаше предложения и за направата на торбички с лакомства за всички и приготвяне на вкусна коледна торта. Два часа след това дарителите осигуриха всички подаръци.

След като основният списък бе изпълнен, тръгнаха постове за продължение по събирането на още дрехи, играчки и всичко друго, кой каквото прецени. Децата биха се радвали на всичко и всеки който желае да им дари нещо, може да го направи до 10 декември /четвъртък/ в магазина за врати, на ул. „Петко Каравелов“ №3А в Харманли, до 14:00 ч. Подаръците ще се събират там и ще бъдат раздадени на децата на 11 или 12 декември.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова ноември 30, 2015 15:02
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.