И Харманли си има мажоретен състав

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 24, 2006 02:21

И Харманли си има мажоретен състав

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, бр.51/202, 22-28 декември 2006г

Свързани публикации

Красимира Димитрова

15 млади момичета бяха избрани за мажоретки през миналата седмица. Това стана на благотворителен коктейл в снекбар „Турист“, организиран от Обединението на жените социалистки и младежки клуб „Устрем“ със съдействието на Центъра за работа за деца и младежи.
Благотворителната вечер започна с конкурс, на който бяха избрани бъдещите мажоретки на Харманли. Всяко момиче танцува индивидуално със свой собствено подготвен танц, както и импровизация на марш.
Водещата представи правилата за участие, определени от журито, което оцени младите танцьорки. Председател бе зам.кметът на Харманли инж. Г. Генев, а в състава му – Н. Гогов, М. Стаматов, Ж. Латинов, М.Русева и Л.Митрева.
За хореограф на мажоретките бе избрана Лидия Митрева, която обучава и малките таланти от балет „Енерджи“.
На благотворителния коктейл присъстваха около 100 човека – банкери, общински съветници, бизнесмени и други, които искат да помогнат за събирането на средства за закупуването на костюми за бъдещите мажоретки. Кувертът за вечерта бе 15 лв., от които половината са за закупуване на костюмите.

На 28 декември за София заминават Танцов състав ,,Харманлийче“ с ръководител Тодор Борисов. Танцьорите към ЦРД Харманли ще играят в зала №2 на НДК. Те  ще присъстват там за втори път. Миналата година по това време те играха на същата сцена.

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 24, 2006 02:21
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.