Христиан замина за лечение в Русия

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 9, 2019 11:50

Христиан замина за лечение в Русия

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #32/161, 6 - 12 септември 2019 г.

Свързани публикации

Христиан Христов от Тополовград замина за лечение в Русия на 27 август. За това в благотворителната кампания „Заедно за Ици“ се включиха много хора, организации, институции и др. Към момента на заминаването му наличността по сметката и в хелпкарма платформата е 36 354.89 евро.
За събирането на цялата сума, необходима за протонотерапия и лекарства, трябват още 4 646 евро.
Семейството на четиригодишния Ици замина, като преведе 50% от сумата за лечението, а останалата трябва да се плати по-късно.
Продължават благотворителните акции за набиране на останалите средства, които да обезпечат изцяло лечението на малкото момче.
Последната проява бе в петъчния пазарен ден на 30 август, където на благотворителен базар „Подкрепа за Ици“ се предложиха за продажба вещи, дрехи обувки и играчки, дарени от доброжелатели.
Междувременно от 31 август в кампанията за Ици и за друго малко момиче от Лодз, Полша, с пет хиляди километров преход с велосипед се включи и известният, живеещ в тази страна, тополовградчанин Крум Крумов.
С усилията на много хора с благородни сърце надеждата е Христиан да се завърне напълно излекуван и да се присъедини в игрите на своите връстници.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 9, 2019 11:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.