Христиан замина за лечение в Русия

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 9, 2019 11:50

Христиан замина за лечение в Русия

Христиан Христов от Тополовград замина за лечение в Русия на 27 август. За това в благотворителната кампания „Заедно за Ици“ се включиха много хора, организации, институции и др. Към момента на заминаването му наличността по сметката и в хелпкарма платформата е 36 354.89 евро.
За събирането на цялата сума, необходима за протонотерапия и лекарства, трябват още 4 646 евро.
Семейството на четиригодишния Ици замина, като преведе 50% от сумата за лечението, а останалата трябва да се плати по-късно.
Продължават благотворителните акции за набиране на останалите средства, които да обезпечат изцяло лечението на малкото момче.
Последната проява бе в петъчния пазарен ден на 30 август, където на благотворителен базар „Подкрепа за Ици“ се предложиха за продажба вещи, дрехи обувки и играчки, дарени от доброжелатели.
Междувременно от 31 август в кампанията за Ици и за друго малко момиче от Лодз, Полша, с пет хиляди километров преход с велосипед се включи и известният, живеещ в тази страна, тополовградчанин Крум Крумов.
С усилията на много хора с благородни сърце надеждата е Христиан да се завърне напълно излекуван и да се присъедини в игрите на своите връстници.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 9, 2019 11:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 771 415 преглеждания