Хокеисти подкрепиха националния отбор в Полша

Милена Митева
От Милена Митева юли 17, 2017 07:34

Хокеисти подкрепиха националния отбор в Полша

Хокеистите Лазар Пламенов и Станислав Димитров от СКХТ „Хеброс”, Харманли, които участваха в състава на националния отбор, за да представят страната ни на Европейското, се завърнаха. Състезанието се състоя в град Валц, Полша, от 1 до 10 юли. Там българският отбор се среща с участници от 14 държави.
„Организацията беше много добра. Играхме с Финландия, Грузия, Швейцария, Литва и Украйна, и завършихме на 12-то място. Дните ни минаваха в тренировки и мачове. Най-много ме впечатли играта на по-големите отбори, а най- много – на Полша. Научихме се на много нови техники и тактики”, сподели шестнадесет годишният Лазар.
„Тренирам вече 8 години, ако имам възможност бих продължил да се занимавам с хокей професионално. За напред ще си пожелая да съм жив и здрав и с останалите спортисти да постигнем много повече успехи за България, както и за развитието на спорта в страната”, допълни тийнейджърът.
„Бих казал, че останах много доволен. Впечатли ме стадионът, отношението на хората. Научих доста нови неща. Според мен останалите отбори са по-добри, защото имат по-добри условия за тренировка и по-добра подготовка”, каза за медията ни Станислав Димитров.

Милена Митева
От Милена Митева юли 17, 2017 07:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.