Хокеисти подкрепиха националния отбор в Полша

Милена Митева
От Милена Митева юли 17, 2017 07:34

Хокеисти подкрепиха националния отбор в Полша

Хокеистите Лазар Пламенов и Станислав Димитров от СКХТ „Хеброс”, Харманли, които участваха в състава на националния отбор, за да представят страната ни на Европейското, се завърнаха. Състезанието се състоя в град Валц, Полша, от 1 до 10 юли. Там българският отбор се среща с участници от 14 държави.
„Организацията беше много добра. Играхме с Финландия, Грузия, Швейцария, Литва и Украйна, и завършихме на 12-то място. Дните ни минаваха в тренировки и мачове. Най-много ме впечатли играта на по-големите отбори, а най- много – на Полша. Научихме се на много нови техники и тактики”, сподели шестнадесет годишният Лазар.
„Тренирам вече 8 години, ако имам възможност бих продължил да се занимавам с хокей професионално. За напред ще си пожелая да съм жив и здрав и с останалите спортисти да постигнем много повече успехи за България, както и за развитието на спорта в страната”, допълни тийнейджърът.
„Бих казал, че останах много доволен. Впечатли ме стадионът, отношението на хората. Научих доста нови неща. Според мен останалите отбори са по-добри, защото имат по-добри условия за тренировка и по-добра подготовка”, каза за медията ни Станислав Димитров.

Милена Митева
От Милена Митева юли 17, 2017 07:34
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама