Хавайско парти в „Рай“

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юни 4, 2015 11:38

Хавайско парти в „Рай“

Акценти

  • „Съкровището“ от вкусни бонбони бе открито за няколко минути

Свързани публикации

Приблизително 200 деца от Любимец се включиха в детския празник, посветен на 1 юни – Международния ден на детето. Мотото бе „Хавайско парти в Рай“ и се организира от Община Любимец и басейн „Рай“.

Акцент на празника бяха цветните лей венци, гердани и гривни, които организаторите подариха на всички присъстващи малчугани. Хавайската традиция създаде много настроение не само на децата, а и на техните родители.

Голям интерес и забавление предизвика специалния кът за фейс-арт и щастливите детски лица бяха изрисувани като приказни герои или животни.

Под ръководството на аниматори, децата пяха, танцуваха и с желание се включваха в различните видове спортни игри и забавления.

Вълнение предизвика новината за скрито в цветните градини, в двора на басейна, хавайско съкровище. Любопитството и желанието на децата да се справят със задачата мобилизира всички и „съкровището“ от вкусни бонбони бе открито за няколко минути.

В края на празника, организаторите от община Любимец зарадваха всички участници с най-желаното от тях изкушение – вкусен сладолед.

Същия ден, преди обяд децата от ЦДГ „Рай“ и Детска ясла също отпразнуваха 1 юни. Отново с празнична програма, песни, танци и стихотворения, децата показаха пред родителите си част от наученото през годината.

В края на детския празник малчуганите получиха изненада от кмета на общината, който осигури за всяка група от детската градина и филиалите към нея по една торта. Сладкото изкушение развълнува децата, които с нетърпение очакваха да опитат от него.

detza-rai-(1) detza-rai-(2) detza-rai-(4)

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юни 4, 2015 11:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама