Хавайско парти в „Рай“

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юни 4, 2015 11:38

Хавайско парти в „Рай“

Акценти

  • „Съкровището“ от вкусни бонбони бе открито за няколко минути

Свързани публикации

Приблизително 200 деца от Любимец се включиха в детския празник, посветен на 1 юни – Международния ден на детето. Мотото бе „Хавайско парти в Рай“ и се организира от Община Любимец и басейн „Рай“.

Акцент на празника бяха цветните лей венци, гердани и гривни, които организаторите подариха на всички присъстващи малчугани. Хавайската традиция създаде много настроение не само на децата, а и на техните родители.

Голям интерес и забавление предизвика специалния кът за фейс-арт и щастливите детски лица бяха изрисувани като приказни герои или животни.

Под ръководството на аниматори, децата пяха, танцуваха и с желание се включваха в различните видове спортни игри и забавления.

Вълнение предизвика новината за скрито в цветните градини, в двора на басейна, хавайско съкровище. Любопитството и желанието на децата да се справят със задачата мобилизира всички и „съкровището“ от вкусни бонбони бе открито за няколко минути.

В края на празника, организаторите от община Любимец зарадваха всички участници с най-желаното от тях изкушение – вкусен сладолед.

Същия ден, преди обяд децата от ЦДГ „Рай“ и Детска ясла също отпразнуваха 1 юни. Отново с празнична програма, песни, танци и стихотворения, децата показаха пред родителите си част от наученото през годината.

В края на детския празник малчуганите получиха изненада от кмета на общината, който осигури за всяка група от детската градина и филиалите към нея по една торта. Сладкото изкушение развълнува децата, които с нетърпение очакваха да опитат от него.

detza-rai-(1) detza-rai-(2) detza-rai-(4)

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова юни 4, 2015 11:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.