Харманлийци „разходиха“ грък и го върнаха в центъра без 1500 лв.

Сакар нюз
От Сакар нюз май 2, 2017 15:32

Харманлийци „разходиха“ грък и го върнаха в центъра без 1500 лв.

Акценти

  • От полицията съобщават, че са задържали лица от организирана престъпна група, прекарвала бежанци

Свързани публикации

Трима харманлийци са задържани за грабеж, съобщават от пресцентъра на МВР. Сигналът е бил подаден в понеделник, в 2:00 часа в РУ Харманли от 60-годишен гръцки гражданин. Той заявил, че час по-рано, трима непознати мъже спрели в централната част на града до него с автомобил и го качили в колата. Откарали го извън населеното място и го преджобили. Отнели му 600 евро и 300 лева, след което го върнали с автомобила и го оставили в града.

След проведени незабавно издирвателни действия са задържани мъжете на възраст 51 г., 52 г. и 31 г., познати на органите на реда с подобните си прояви. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

От полицията съобщават, че са задържали лица от организирана престъпна група, която е извършвала незаконна дейност по превеждане през граница на хора и подпомагане на чужденци да пребивават и да преминат в страната. Задържани са петима участници в престъпната схема, сред които и лидерът – Л.М. /24г./, сирийски гражданин, със статут на бежанец ; А.М./42г./- негов сънародник, със хуманитарен статут, Р.Я. / 45 г./от София – тримата известни на органите на реда.

Те са установени на територията на столицата и на община Харманли.

Сакар нюз
От Сакар нюз май 2, 2017 15:32
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.