Харманлиец с награда от „Мъж на годината”

Сакар нюз
От Сакар нюз март 11, 2017 09:24

Харманлиец с награда от „Мъж на годината”

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 10/41, 10 – 16 март 2017

Свързани публикации

Роденият и израснал в Харманли, 34 годишен Христо Николов бе номиниран за наградата „Мъж на годината” 2016, като член на екипа на Кристо Явашев по проекта „Плаващите кейове” на езерото Изео в Италия. Почти съименникът на художника, харманлиецът Христо, е бил отговорник по логистиката на проекта. Той заедно с колегите си и съпругата си Велислава на 28 февруари вечерта присъства на церемонията по връчването на наградите в хотел „Радисън Блу” в столицата. Освен признанието на номинацията хората на Явашев получиха специалната награда на „Дарик Радио”.
Само за 16 дни, от 18 юни до 3 юли 2016 г., плаващите кейове са били посетени от над 1 млн. туристи, за което принос има всеки един от екипа на проекта.
Христо Николов работи в него още от самото начало на начинанието. Предишното му професионално поприще е управител на ресторанта в хотел „Санкт Петербург” в Пловдив, където харманлиецът живее и работи от 15 години. В Харманли той е завършил средното си образование в професионалната гимназия по електропромишленост „Захарий Стоянов”. По-късно завършва педагогика в ПУ „Паисий Хилендарски” и защитава магистратура по туризъм.
„Радвам се на номинацията и наградата, но още по голямо е удовлетворението ми от работата в екипа на Кристо в Италия, което за мен бе истинска школа за висок професионализъм”, каза за „Хасковска Марица”, Христо Николов.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 11, 2017 09:24
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 864 781 преглеждания