Харманлиец с награда от „Мъж на годината”

Сакар нюз
От Сакар нюз март 11, 2017 09:24

Харманлиец с награда от „Мъж на годината”

Роденият и израснал в Харманли, 34 годишен Христо Николов бе номиниран за наградата „Мъж на годината” 2016, като член на екипа на Кристо Явашев по проекта „Плаващите кейове” на езерото Изео в Италия. Почти съименникът на художника, харманлиецът Христо, е бил отговорник по логистиката на проекта. Той заедно с колегите си и съпругата си Велислава на 28 февруари вечерта присъства на церемонията по връчването на наградите в хотел „Радисън Блу” в столицата. Освен признанието на номинацията хората на Явашев получиха специалната награда на „Дарик Радио”.
Само за 16 дни, от 18 юни до 3 юли 2016 г., плаващите кейове са били посетени от над 1 млн. туристи, за което принос има всеки един от екипа на проекта.
Христо Николов работи в него още от самото начало на начинанието. Предишното му професионално поприще е управител на ресторанта в хотел „Санкт Петербург” в Пловдив, където харманлиецът живее и работи от 15 години. В Харманли той е завършил средното си образование в професионалната гимназия по електропромишленост „Захарий Стоянов”. По-късно завършва педагогика в ПУ „Паисий Хилендарски” и защитава магистратура по туризъм.
„Радвам се на номинацията и наградата, но още по голямо е удовлетворението ми от работата в екипа на Кристо в Италия, което за мен бе истинска школа за висок професионализъм”, каза за „Хасковска Марица”, Христо Николов.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 11, 2017 09:24
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.