Харманлиец хванат с наркотик в Любимец

Сакар нюз
От Сакар нюз май 17, 2018 12:06

Харманлиец хванат с наркотик в Любимец

Харманлиец на 43 години е бил задържан за съхранение на наркотик. От полицията съобщават, че снощи в 20,30 часа на улица „Цар Симеон“ в Любимец, автопатрул е спрял за проверка лек автомобил Сузуки, шофиран от Валентин Т. В колата му са намерени 16,2 грама канабис, 4,2 грама метаамфетамин и 3,4 грама кетамин.

28-годишен свиленградчанин е вкарал в обръщение неистинска 100-доларова банкнота. Сигнал за нея е подал собственик на хранителен магазин на улица „Княз Борис“ в града. Той платил с фалшивата банкнота цигари и напитка и прибрал рестото.

Харманлийските полицаи са установили 6 лица, които са драскали по стените на СУ „Неофит Рилски“ на 15 май неприлични надписи. Те са на 14 години и са предадени на местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН). На тях са наложени възпитателни мерки по чл. 13, ал. 1 от Закона за борба с противообществените прояви ЗБППМН за извършените от тях общественоопасни деяния противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Сакар нюз
От Сакар нюз май 17, 2018 12:06
Напиши коментар

1 Коментар

  1. sofia май 17, 16:05

    Не си Валентин , не си на 43г, не си от Харманли , щом си допуснал полицайте да те хванат .Сигурно си Гошо ,или Росен, или Петьр но не си Валентин.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 670 544 преглеждания