Харманлиец хванат с наркотик в Любимец

Сакар нюз
От Сакар нюз май 17, 2018 12:06

Харманлиец хванат с наркотик в Любимец

Харманлиец на 43 години е бил задържан за съхранение на наркотик. От полицията съобщават, че снощи в 20,30 часа на улица „Цар Симеон“ в Любимец, автопатрул е спрял за проверка лек автомобил Сузуки, шофиран от Валентин Т. В колата му са намерени 16,2 грама канабис, 4,2 грама метаамфетамин и 3,4 грама кетамин.

28-годишен свиленградчанин е вкарал в обръщение неистинска 100-доларова банкнота. Сигнал за нея е подал собственик на хранителен магазин на улица „Княз Борис“ в града. Той платил с фалшивата банкнота цигари и напитка и прибрал рестото.

Харманлийските полицаи са установили 6 лица, които са драскали по стените на СУ „Неофит Рилски“ на 15 май неприлични надписи. Те са на 14 години и са предадени на местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН). На тях са наложени възпитателни мерки по чл. 13, ал. 1 от Закона за борба с противообществените прояви ЗБППМН за извършените от тях общественоопасни деяния противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Сакар нюз
От Сакар нюз май 17, 2018 12:06
Напиши коментар

1 Коментар

  1. sofia май 17, 16:05

    Не си Валентин , не си на 43г, не си от Харманли , щом си допуснал полицайте да те хванат .Сигурно си Гошо ,или Росен, или Петьр но не си Валентин.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.