Харманлиец отглеждал марихуана на тавана си

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 30, 2020 14:37

Харманлиец отглеждал марихуана на тавана си

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, #4/888, 31 януари – 6 февруари 2020 г.

Свързани публикации

Четирима са задържани при операция по линия на производството и съхранение на наркотични вещества. От полицията съобщават, че акцията се е провела на територията на Хасково, Димитровград и Харманли, с помощта на служебно куче. В Града на Белоногата те установили мъж, използвал таванското си помещение на жилището си за производство на марихуана.
Под ръководството на прокуратурата са били извършени процесуално следствени действия за претърсване на помещението, където са намерени и иззети общо 2 590 грама канабисови съцветия, 37 растения от вида на конопа и 2 грама метаамфетамин. Полицаите установили, че помещението е обособено за отглеждане на дрога с монтирани вентилатори и електрически печки, климатик, множество работещи кварцови лампи и дървени скари за сушене на дрогата. Собственикът на дома – 33-годишен мъж, е задържан, се казва в съобщението.
В РУ Димитровград са били проверени мъже на 22 и 30 г., държали в себе си съответно 0,78 и 1,57 грама марихуана. Последният задържан е хасковлия на 20 г., проверен от криминалистите в областния град. В дрехите му са открити 13 станиолови топчета марихуана с тегло 4,5 грама.

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 30, 2020 14:37
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама