Харманли трябва да спре изоставането си

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 1, 2015 16:12

Харманли трябва да спре изоставането си

Акценти

 • На събитието бе отслужен водосвет, а колеги на Бързев го препоръчаха като отличен професионалист и организатор

Свързани публикации

„Не можем да подминем това, което се случва в Харманлийската община, която е на последно място сред съседните. Смятам, че имаме необходимия административен капацитет и опит и можем да направим така, че тя да заеме своето достойно място в Хасковска област.“ Това каза инж. Атанас Бързев вчера на откривана на офиса на Инициативния комитет, който издига кандидатурата му за кмет на общинната. Един от тях, Красимир Костов, сподели, че изоставането от съседите, за които доскоро Харманли бе пример за подражание, е причина граждани с различни политически виждания да се съберат, за да търсят разрешение на проблемите на общината. „Анализът ни показва, че основната причина за състоянието в момента се крие в начина на управление.  По наше убеждение само човек, добре познаващ проблемите, владеещ технологията на управление, който има необходимите опит, знания и желание за промяна, независим от политическите партии, лидер по призвание, който е в състояние да мотивира екипа си, може да реализира на практика тези наши въжделения за възраждане и ускорено развитие на Харманли“, бяха думите на  Красимир Костов.  В изказването си той отбеляза, че „в лицето на инж. Атанас Бързев, според всички нас, най-точно се съчетават всички качества, необходими на съответния кандидат. Той има безспорен управленски и мениджърски опит; отличен специалист в своята област; богат опит в управлението на инфраструктурни проекти. Той е изявен лидер и на всякъде успява да изгради и мотивира екип, който успешно да изпълнява поставените задачи. Безспорната компетентност и богатият опит в съчетание с желанието за промяна, което аз наричам „хъс“, ни дават основание, заставайки днес пред вас, да ви предложим да ни подкрепите в нашата инициатива за издигането на инж. Атанас Бързев като независим кандидат за кмет на Харманли.“

В Инициативния комитет са: Иван Атанасов – журналист и собственик на медия, Георги Бойков – учредител на Тракийско дружество „Бойко Чавдаров“, Петър Периндев – инженер химик и специалист по сигурността, Митко Точаров – собственик на автосервиз, Нацка Козарева – икономист и Красимир Костов – икономист и юрист.

Отец Живко отслужи водосвет за благоуспяването на начинанието, а от името на Българска асоциация по водите и Българска асоциация по безизкопни технологии бе прочетено отворено писмо, в което се описва професионалния път на кандидат-кмета. „Ние считаме, че с издигането на инж. Атанас Бързев като независим кандидат за кмет на Харманли обществеността ще има един специалист, натрупал опит както в управлението на обектите по инфраструктурата, така и по взаимодействието на бенефициентите с различните органи по усвояване на еврофондовете.

Сакар нюз
От Сакар нюз септември 1, 2015 16:12
Напиши коментар

13 Коментара

 1. toni септември 3, 13:33

  Радвам се, че г-н Бързев реши да се кандидатира. Знам, че най-бързо може да промени облика на града. Най-подготвения кандидат от всички е!

  Отговори на този коментар
 2. miki септември 3, 13:22

  Абе,че шансове няма то е ясно,но смешно е всичкото това лицемерие и заучени фрази особено от звучащите от устата на Кр. Костов.То и кандидата и лицата от предизборния щаб са избягали от Харманли,а сега се замислиха за града.

  Отговори на този коментар
 3. избирател септември 3, 12:48

  какви са шансовете му не можах да разбера от статията Някой може ли да ми каже

  Отговори на този коментар
 4. Trendafil септември 3, 07:58

  Винаги трябва да може да се оцени достойният кандидат, а този е най- подходящия. Доказал се във всяко свое начинанание, без никакво изключение. Хора отворете си очите.

  Отговори на този коментар
 5. Георги септември 2, 14:20

  Наистина това е най-подготвения и можещ кадидат,който заслужава да получи доверието на избирателите!

  Отговори на този коментар
 6. kak`Сийка септември 1, 22:49

  Най-после нещо по-стойностно!

  Отговори на този коментар
 7. viktor99 септември 1, 18:50

  Моля ви се престанете.

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама