Харманли подкрепи кампанията #ЗаНики

Сакар нюз
От Сакар нюз май 17, 2017 17:57

Харманли подкрепи кампанията #ЗаНики

Над 1 700 лева събраха харманлийци в помощ на Ники. Концертът се проведе под мотото „Деца помагат на деца”. Той бе организиран от МВР и Областна дирекция на МВР Хасково, с подкрепата на община Харманли.
„Благодаря ви за това, че помагате на Ники, че не спирате да й давате сили и най-вече за това, че давате пример на възрастните с безкористната си подкрепа за Ники. Благодарен съм на всички хора от областта, които не спират да помагат на Ники и семейството й.” С тези думи Областният управител Станислав Дечев се обърна към участниците и организаторите на концерта. Кметът на Харманли Мария Киркова също поздрави организаторите и заяви топлата си подкрепа за Ники, за нейното семейство и за всички, които с добрите си сърца помагат за лечението на момичето. Николета е дъщеря на загинал полицай. В процеса на продължителното й лечение МВР организира поредица от благотворителни инициативи в подкрепа на Ники, припомни директорът на ОД МВР, Хасково, ст. комисар Ангел Цанков.
На Ники й предстои трансплантация на стволови клетки. В момента тя и майка й са в Истанбул, където се провежда поредният етап от лечението.
Сметката, по която продължава набирането на дарения за Ники,е:
Росица Вълкова Ленкова
Пощенска банка
BG66BPBI 7926 106 4334 801
BIC: BPBIBGSF

Благотворителен концерт в помощ на Ники by -sakarnews

Сакар нюз
От Сакар нюз май 17, 2017 17:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама