Харманли подкрепи кампанията #ЗаНики

Сакар нюз
От Сакар нюз май 17, 2017 17:57

Харманли подкрепи кампанията #ЗаНики

Над 1 700 лева събраха харманлийци в помощ на Ники. Концертът се проведе под мотото „Деца помагат на деца”. Той бе организиран от МВР и Областна дирекция на МВР Хасково, с подкрепата на община Харманли.
„Благодаря ви за това, че помагате на Ники, че не спирате да й давате сили и най-вече за това, че давате пример на възрастните с безкористната си подкрепа за Ники. Благодарен съм на всички хора от областта, които не спират да помагат на Ники и семейството й.” С тези думи Областният управител Станислав Дечев се обърна към участниците и организаторите на концерта. Кметът на Харманли Мария Киркова също поздрави организаторите и заяви топлата си подкрепа за Ники, за нейното семейство и за всички, които с добрите си сърца помагат за лечението на момичето. Николета е дъщеря на загинал полицай. В процеса на продължителното й лечение МВР организира поредица от благотворителни инициативи в подкрепа на Ники, припомни директорът на ОД МВР, Хасково, ст. комисар Ангел Цанков.
На Ники й предстои трансплантация на стволови клетки. В момента тя и майка й са в Истанбул, където се провежда поредният етап от лечението.
Сметката, по която продължава набирането на дарения за Ники,е:
Росица Вълкова Ленкова
Пощенска банка
BG66BPBI 7926 106 4334 801
BIC: BPBIBGSF

Благотворителен концерт в помощ на Ники by -sakarnews

Сакар нюз
От Сакар нюз май 17, 2017 17:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.