Хандбалистките паднаха тежко в новата си зала

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 2, 2014 21:07

Хандбалистките паднаха тежко в новата си зала

Акценти

  • Кметът Георги Иванов връчи специален плакет на Богородица на доайена на хасковския хандбал Вълчо Даскалов

Свързани публикации

Васил Костов

Хандбалистките на „Хасково“ започнаха със загуба в напълно реконструираната си зала в комплекс „Спартак“. Те бяха разгромени от гостенките от „Бъки“ Габрово със 17:30. Нашите започнаха доста уплашено. Все пак хасковлийки нямаше къде да тренират до преди седмица, а имат девет нови състезателки и отборът все още не е сработен. Най-много голове за домакините отбеляза Меги Кънева – 5 и Пламена Георгиева – 3. Момичетата на треньорката Антоанета Вълкова имат 20 дни, за да изчистят грешките в играта си и да се поздравят с две домакински победи. След паузата на 22 ноември хасковлийки приемат „Панагюрище“, а на следващия ден идват „Шумен“ в „Спартак“.

Лентата напълно обновеното спортно съоръжение бе прерязано днес от кмета Георги Иванов и председателката на хандбалната федерация Росица Бакърджиева. В реконструкцията на комплекса са вложени 1 370 895 лева, отпуснати чрез публично-инвестиционната програма на МС „Растеж и развитие на регионите“. Гостите на откриването и спортистите разгледаха изцяло ремонтирания комплекс. Дървената дограма в сградата е сменена с PVC. В залите по хандбал и бадминтон са с ново дюшеме, покривът е с нова топло и хидроизолация. В съблекалните е подменена ВиК инсталацията, обособени са санитарни възли, подменени са фаянсовите плочки. Всички помещения са прясно боядисани, монтирана е даже нова гръмоотводна система.

Както подобава на подобни тържества официалните гости си размениха подаръци. Кметът Георги Иванов връчи специален плакет на Богородица на доайена на хасковския хандбал Вълчо Даскалов. Председателят на федерацията Росица Бакърджиева подари на градоначалника хандбална топка и паметен знак. Тя също получи подарък от общината.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 2, 2014 21:07
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.