Хакнаха профила на „Заедно за Харманли“

Сакар нюз
От Сакар нюз август 27, 2015 09:30

Хакнаха профила на „Заедно за Харманли“

Акценти

 • Младите хора непрекъснато поставят пред местните управляващи проблеми и решения за справяне с тях
 • Те обаче там демонстрират пълно пренебрежение към исканията на гражданското общество.

Свързани публикации

Профилът на гражданско движение „Заедно за Харманли“ във Фейсбук от вчера не може да се отваря на стария адрес. От там съобщиха, че е хакнат. Все пак администраторът е успял да възстанови голяма част от приятелите, но загубиха всички критични публикации към местната управа на Харманли. Сега вече движението има нов адрес и се открива под името „ГД Заедно за Харманли“.

Към профила на движението винаги е имало и страница със същото име, която все още е непокътната, но от нея са изчезнали само споделените публикации от профила. „Изгубихме стотиците си публикации, постовете от граждани, снимки… Загубихме и 300 от общо 4300 приятели, които имахме в профила. Това обаче няма да ни разколебае ни най-малко да продължим по поетия път, напротив – дава ни още по-голяма увереност“, написаха от движението. Те бяха категорични: „Ще кажем на тези, които се опитват да принудят нас и Вас, истинските стопани на Харманли, да не надигат глас, че вече Харманли има алтернатива – гражданите поеха нещата в свои ръце! Никой не може да ни спре с такива жалки опити. Никой не може да ни отнеме надеждата, защото тя е надеждата за бъдещето на всички нас. Ние дръзнахме да го направим и сме силни, защото Харманли ни подкрепя! Благодарим Ви, приятели!“

Организацията, предимно от млади хора, бе създадена миналата година и за кратко време се превърна в обединител на харманлийци. Местните ги определят като „гражданската община“, тъй като се ангажират с всички обществени проблеми и предлагат решение. Тяхна заслуга е премахването на асфалта около станалите национално известни асфалтирани дървета на злополучната улица „Васил Левски“, дарителски акции за детските градини и пенсионерите в нужда, конкурси за таланти и мн. други. Сдружение „Заедно за Харманли“ е закупило и камерите за видеонаблюдение на Харманли, местата са определени. До този момент от общината не са дали разрешение за поставянето им.

Въпреки че младите хора непрекъснато поставят пред местните управляващи проблеми и решения за справяне с тях, от там демонстрират пълно пренебрежение към исканията на гражданското общество.

Организацията, заедно с младата партия „Обединени земеделци“, ще издигнат листа с общински съветници и ще се борят за промяна и за достоен живот на жителите на Общината. Движението гарантира, че ще бъде гражданския глас в общинския съвет.

Сакар нюз
От Сакар нюз август 27, 2015 09:30
Напиши коментар

15 Коментара

 1. Videnov август 29, 09:25

  Ще ви повярваме дано не ни разочаровате. Дано да работите и в общинския така, както до сега. Вие сте единственото ново което не се появява само за изборите а вече две години работи. на хората им писна от професионални политици и такива, които цъфват на избори и не знаят вече колко партии са сменили

  Отговори на този коментар
 2. клуб по борба август 28, 00:01

  „Заедно за Харманли – Общност“ си стои. Другото „Заедно за Харманли“ явно не е било регистрирано по правилата на фейсбук и според мен някой го е докладвал като нередност.

  Отговори на този коментар
 3. харманлиец август 27, 22:51

  О, неразуми граждани!!!! Защо вярвате на това „движение“. ВСИЧКО Е само приказка, с цел интегриране в политиката и вземане на властта. Постоянните груби нападки към Общета, с цел снижаване на рейтинга на Лисков, са просто плачевни.. и ние, вие, гражданите на Харманли, вярваме, че те са по- различни. Но не! Познавам много добре тях и технити техники а стпатегии.. Замазват ни очите. Осъзнайте се!

  Отговори на този коментар
  • ??? август 28, 09:22

   Груби нападки към Обшета-явно сте искали да напишете Общината, с цел снижаване рейтинга на Лисков? Това е смешно. Явно не живеете в Харманли. Първо – там вече всичко се руши и нищо не се създава, „нападките“, както казвате, са даже много малки предвид на това,коетосе случва в „Общета“. И второ – Лисков отдавна няма рейтинг.

   Отговори на този коментар
  • Местен август 28, 09:37

   До Харманлиец-следя внимателно какво са публикували и казали до сега от Движението и мога да ви кажа,че те пишат само факти. Истината е плачевна, а вие в момента просто злбоете. Какви ви пречат група млади, на които им пука за града не разбирам. Но като гледам че защитавате Лисков,работата ми е ясно

   Отговори на този коментар
 4. Asen ot mahalata август 27, 21:26

  Trqbvat ni mladi kadri v obshtinata !

  Отговори на този коментар
 5. долу август 27, 18:06

  Тва е работа на кумунистите просто ги е страх да не изтървът кокала , МАЧКАЙТЕ ГИ

  Отговори на този коментар
 6. хахаха август 27, 17:44

  Като се замисля в момента каква е ситуацията ,всички стари маимуни отново си издигат кандедатурите. Гледаите сега Панчев ,Бързев, Лисков Ха кажете не ли им умръзна да рушът и крадът.Единственото ново сте вие с вас сме.

  Отговори на този коментар
 7. 123 август 27, 17:34

  Харманли вече има алтернатива , това сме ние гражданите който трябва да поемем нещата в свои ръце! Вървете напред ние сме с вас

  Отговори на този коментар
 8. BlackHat август 27, 17:29

  Хакнати? някой ви е сменил паролата просто, като гледам нямате изтекла информация покрай тази атака.

  Отговори на този коментар
 9. Пецата август 27, 14:42

  С вас сме не се отказвайте и се борете до край трябва да изчистим старите муцуни

  Отговори на този коментар
 10. 5678 август 27, 14:08

  Браво на тези хора, харесват ми, Аман от стари муцуни все едни и същи гледаме и нищо не се променя. Дано обаче не ги пречупят,

  Отговори на този коментар
 11. Поляк август 27, 12:33

  Успех, не се отказвайте, малко са хората, на които им пука какво става в нашата община!

  Отговори на този коментар
 12. Кало август 27, 11:23

  Само така! Долу Лисков! Да премахнем некадърната управа на града!

  Отговори на този коментар
 13. Сто Ян август 27, 10:23

  Млади хора,вие ако мислите че така ще ви оставят,дълбоко се лъжете. Тепърва ще започват нападките

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

 • 9 670 298 преглеждания