„Графит комерс” ремонтира улици в града и селата за 313 192 лева

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 19, 2018 11:11

„Графит комерс” ремонтира улици в града и селата за  313 192 лева

„Графит комерс” ООД от Кърджали е дружеството, което извършва планираните ремонти в община Тополовград. Той спечели обществена поръчка и сключи договор за това.
Средствата за благоустрояването на улици и подобряване на градската среда в общината са 313 192.53 лв., без ДДС. Те са целеви, отпуснати по програмата за капиталови разходи от републиканския бюджет. Някои от ремонтите са вече направени, други се извършват в момента.
Ремонтира се настилката на ул. „Яворов“, благоустроява се „Димитър Деспов“ в града, ул. „Стефан Караджа“ – с. Българска поляна, ул. „Витоша“ – с. Радовец, „Рила“ и „Тунджа“ – с. Радовец, ул. „Възраждане“ – с. Устрем.
В общинския център се ремонтира тротоарна настилка на ул. „Васил Левски“, вертикална планировка на жилищен блок, извършва се благоустрояване, вертикална планировка и изграждане на детска площадка, друга в НУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Тополовград. Освен тези ремонти, другите, които ще се ще се изпълняват в община през есенния сезон, са частични кърпежи по улиците на Тополовград, вследствие на аварии на ВиК мрежата и част от улиците от Републиканската пътна мрежа.

Собственици на фирма „Графит комерс” ООД са Михаил Мандажиев и Панайот Панайотов. Те са участвали в 46 обществени поръчки за 11 855 469,67 лв. Дейностите са извършвани в общините Кърджали, Минерални бани, Кирково, Черноочене, Крумовград, Стамболово.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 19, 2018 11:11
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама