„Графит комерс” ремонтира улици в града и селата за 313 192 лева

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 19, 2018 11:11

„Графит комерс” ремонтира улици в града и селата за  313 192 лева

„Графит комерс” ООД от Кърджали е дружеството, което извършва планираните ремонти в община Тополовград. Той спечели обществена поръчка и сключи договор за това.
Средствата за благоустрояването на улици и подобряване на градската среда в общината са 313 192.53 лв., без ДДС. Те са целеви, отпуснати по програмата за капиталови разходи от републиканския бюджет. Някои от ремонтите са вече направени, други се извършват в момента.
Ремонтира се настилката на ул. „Яворов“, благоустроява се „Димитър Деспов“ в града, ул. „Стефан Караджа“ – с. Българска поляна, ул. „Витоша“ – с. Радовец, „Рила“ и „Тунджа“ – с. Радовец, ул. „Възраждане“ – с. Устрем.
В общинския център се ремонтира тротоарна настилка на ул. „Васил Левски“, вертикална планировка на жилищен блок, извършва се благоустрояване, вертикална планировка и изграждане на детска площадка, друга в НУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Тополовград. Освен тези ремонти, другите, които ще се ще се изпълняват в община през есенния сезон, са частични кърпежи по улиците на Тополовград, вследствие на аварии на ВиК мрежата и част от улиците от Републиканската пътна мрежа.

Собственици на фирма „Графит комерс” ООД са Михаил Мандажиев и Панайот Панайотов. Те са участвали в 46 обществени поръчки за 11 855 469,67 лв. Дейностите са извършвани в общините Кърджали, Минерални бани, Кирково, Черноочене, Крумовград, Стамболово.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 19, 2018 11:11
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.