Годината започна с по-ниски резултати за атлети

Милена Митева
От Милена Митева януари 23, 2019 09:16

Годината започна с по-ниски  резултати за атлети

Лекоатлети от „Хеброс“ – Харманли, показаха по-ниски резултати на първото състезание за тази година. Според треньора Димитър Карамфилов това е резултат от нарушения тренировъчен режим и липсата на условия за спорт.
„За тежките условия, при които тренираме в един ученически салон, представянето е много добро. Колегите от другите клубове заплашват спортистите си, че за наказание биха ги довели да тренират при нас“, допълни той.
На „Национален шампионат за деца под 14 години“ клубът от Града на Белоногата се представи с две момичета и две момчета: Симона Георгиева, Ирен Саръбоюкова, Станислав Колев и Даниел Живков. В състезанието участваха 176 момичета във възраст от 11 до 14 години и 105 момчета на същата възраст от цялата страна.
След надпреварите на 60 метра и дълъг скок Георгиева бе на второ място, а Колев на трето. На дългото бягане от 600 метра за момичета и 800 за момчета, Станислав Колев остана на седмо място, а Симона, която е една година по-малка от останалите състезатели, бе на девето място.
„На състезанието Симона участва с температура, а общо физическото й състояние поради болестта не бе добро. Въпреки това съм доволен от участието и резултатите й“, сподели треньора й.
Ирен Саръбоюкова направи лично постижение на скок височина. Тя преодоля 142 см. Даниел Живков също записа собствен успех на скок височина с 151 см.

През следващата седмица шест състезатели ще участват на „Национален шампионат до 18 години за юноши и девойки“.

Милена Митева
От Милена Митева януари 23, 2019 09:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 445 930 преглеждания