„Герганин извор“ със заслужена победа в Хасково

Милена Митева
От Милена Митева октомври 8, 2016 09:50

„Герганин извор“ със заслужена победа в Хасково

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 20/ 7-13 октомври 2016 година

Свързани публикации

„Герганин извор“ победи един от най-добрите отбори в ОФГ- „Хасково 1957“ с резултат 2:1 като гост. Срещата се проведе в събота, 1 октомври, на градския стадион „Димитър Канев“.

Играта започна с домакински натиск, който бързо бе неутрализиран от опитните играчи на „Белия балет“. Играта се водеше предимно в средата на терена, като по-смислените отигравания идваха от страна на гостите от Харманли. Домакините разчитаха предимно на центриране в наказателното поле на гостите и при едно от тях успяха да открият резултата в 28-мата минутка на дербито.
Този гол подейства като студен душ върху играчите на Петър Вълчев – Каката, които до края на полувремето успяха да натикат играчите на Хасково в собственото им наказателно поле. Това даде и резултата до края на полувремето, след като едно от новите попълнения в отбора на сините Джеват Акташ успя да вкара гол, реализирайки страхотна комбинация със своите съотборници.
Така при резултат 1:1 завърши първото полувреме. Този резултат изнерви играчите на домакините, а гостите започнаха по-амбицирани втората част на играта.
Опитните играчи от Харманли успяха да извлекат дивиденти от това и след две-три неуспешни контраатаки, отбелязаха победния гол в срещата. Това стана в 75-та минутка и бе дело на Димитър Димитров, който с воле от границата на Наказателното поле „разтреля“ вратаря на Хасково.
Следващите срещи на отборите от Харманли са през събота и неделя.
В събота, 8 октомври, „Хеброс“ ще бъде домакин на „Топлика’ – Минеракни бани. По това време играят „Сакарски спортист 04″ с „Хасково“ а „Свиленград 1921 II (Свил) – “Хасково 1957.”
На следващия ден играят „Герганин извор“ срещу „Възход“, Радиево, на същия терен.

Милена Митева
От Милена Митева октомври 8, 2016 09:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.