ГЕРБ – Тополовград предложи осем кандидат – депутати

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 8, 2017 08:14

Предложенията на ГЕРБ – Тополовград за включване в листата за кандидати за народни представители в 44-то народно събрание от област Хасково са 8. Сред тях има и двама местни представители. Това реши общото събрание на общинската структура на доскоро управляващата партия, проведено на 29 януари в Малък салон на читалище „Св. Св. Кирил и Методий” в общинския център. Въз основа на постъпилите предложения от структурите на партията по места в общината и направените предложения на място на събранието, се оформиха следните предложения: Делян Добрев и Евгения Ангелова – досегашни депутати, Станислав Дечев – областен управител на област Хасково, Георги Станков – от Любимец, Митко Полихронов и Евгени Консулов от Хасково и двете местни дами – Светла Михайлова и Таня Щерева.
Кои от тези предложени имена от тополовградската организация ще бъдат включени в листата от кандидати на ГЕРБ за предстоящите на 26 март избори, ще решава централното ръководство на партията.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 8, 2017 08:14
Напиши коментар

1 Коментар

  1. zaiko февруари 8, 09:10

    Тая светла михайлова не беше ли протежето на марин инджов и не беше ли в листата на бсп и после уволнена от евтимия карачолова за разговори по скайп много бързо се пребоядиса

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама