ГЕРБ – Тополовград предложи осем кандидат – депутати

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 8, 2017 08:14

ГЕРБ – Тополовград  предложи осем  кандидат – депутати

Предложенията на ГЕРБ – Тополовград за включване в листата за кандидати за народни представители в 44-то народно събрание от област Хасково са 8. Сред тях има и двама местни представители. Това реши общото събрание на общинската структура на доскоро управляващата партия, проведено на 29 януари в Малък салон на читалище „Св. Св. Кирил и Методий” в общинския център. Въз основа на постъпилите предложения от структурите на партията по места в общината и направените предложения на място на събранието, се оформиха следните предложения: Делян Добрев и Евгения Ангелова – досегашни депутати, Станислав Дечев – областен управител на област Хасково, Георги Станков – от Любимец, Митко Полихронов и Евгени Консулов от Хасково и двете местни дами – Светла Михайлова и Таня Щерева.
Кои от тези предложени имена от тополовградската организация ще бъдат включени в листата от кандидати на ГЕРБ за предстоящите на 26 март избори, ще решава централното ръководство на партията.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев февруари 8, 2017 08:14
Напиши коментар

1 Коментар

  1. zaiko февруари 8, 09:10

    Тая светла михайлова не беше ли протежето на марин инджов и не беше ли в листата на бсп и после уволнена от евтимия карачолова за разговори по скайп много бързо се пребоядиса

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.