ГЕРБ – Хасково номинира 8 кандидат депутати

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 4, 2017 13:21

ГЕРБ – Хасково номинира 8 кандидат депутати

Акценти

  • "ГЕРБ няма да се поддаде на популизма, както правят опонентите ни," каза Делян Добрев

Свързани публикации

Общо 8 са номинирани от общинско събрание на ГЕРБ Хасково за народни представители. Това са лидера на партията Бойко Борисов, зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ – Делян Добрев, общинският председател на ГЕРБ – Евгения Ангелова, областният управител на Хасково – Станислав Дечев, зам.-председателят на общински съвет Хасково – Митко Полихронов, Георги Станков и Мариана Чомпалова.

Тези кандидатури, заедно с предложените от общинските събрания в другите 10 общини в областта ще бъдат разгледани от Изпълнителната комисия на партията, която ще определи кои от тях ще са кандидат депутатите на партията за 44-тото Народно събрание.

В събранието в Хасково участваха над 120 членове на ГЕРБ.

Делян Добрев анализира политическата ситуация в страната и заедно с членовете обсъдиха подготовката за предстоящите избори. Той изтъкна факта, че в сектор „Енергетика“ по време на управлението на ГЕРБ са изпълнени всички заложени в програмата приоритети на партията за два пъти по-кратко време от предвиденото.“

Предстоят ни трудни избори, но ГЕРБ няма да се поддаде на популизма, както правят опонентите ни. Ще дадем всичко от себе си и ще спечелим предстоящите парламентарни избори убедително, както спечелихме местните избори в Хасково – въпреки че никой не вярваше, че ще се преборим с предишната местна власт,“ каза Добрев и подчерта, че основната работа в региона на Хасково ще бъде насочена към създаването на индустриална зона подобна на тази край Пловдив. Има проявен сериозен интерес от инвеститори, преди дни терена е оглеждан от представители на бизнеса от Германия.

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 4, 2017 13:21
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.