ГЕРБ – Хасково номинира 8 кандидат депутати

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 4, 2017 13:21

ГЕРБ – Хасково номинира 8 кандидат депутати

Акценти

  • "ГЕРБ няма да се поддаде на популизма, както правят опонентите ни," каза Делян Добрев

Свързани публикации

Общо 8 са номинирани от общинско събрание на ГЕРБ Хасково за народни представители. Това са лидера на партията Бойко Борисов, зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ – Делян Добрев, общинският председател на ГЕРБ – Евгения Ангелова, областният управител на Хасково – Станислав Дечев, зам.-председателят на общински съвет Хасково – Митко Полихронов, Георги Станков и Мариана Чомпалова.

Тези кандидатури, заедно с предложените от общинските събрания в другите 10 общини в областта ще бъдат разгледани от Изпълнителната комисия на партията, която ще определи кои от тях ще са кандидат депутатите на партията за 44-тото Народно събрание.

В събранието в Хасково участваха над 120 членове на ГЕРБ.

Делян Добрев анализира политическата ситуация в страната и заедно с членовете обсъдиха подготовката за предстоящите избори. Той изтъкна факта, че в сектор „Енергетика“ по време на управлението на ГЕРБ са изпълнени всички заложени в програмата приоритети на партията за два пъти по-кратко време от предвиденото.“

Предстоят ни трудни избори, но ГЕРБ няма да се поддаде на популизма, както правят опонентите ни. Ще дадем всичко от себе си и ще спечелим предстоящите парламентарни избори убедително, както спечелихме местните избори в Хасково – въпреки че никой не вярваше, че ще се преборим с предишната местна власт,“ каза Добрев и подчерта, че основната работа в региона на Хасково ще бъде насочена към създаването на индустриална зона подобна на тази край Пловдив. Има проявен сериозен интерес от инвеститори, преди дни терена е оглеждан от представители на бизнеса от Германия.

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 4, 2017 13:21
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 670 328 преглеждания