Георги Станков влиза като депутат в парламента

Сакар нюз
От Сакар нюз май 12, 2017 10:49

Георги Станков влиза като депутат в  парламента

На 10 май, общинския ръководител на ГЕРБ в община Любимец – Георги Станков, положи клетва за народен представител в 44 Народно събрание на Р България.
На изборите, проведени на 26 март, господин Станков бе пети поред в листата на ГЕРБ. Първи бе Делян Добрев. Вторият Станислав Дечев подаде заявление за отказ и пълномощията му на народен представител са прекратени. По-късно стана отново областен управител. Мястото му в Народното събрание трябваше да заеме Гергана Кръстева, която е следваща в листата за Хасковска област. В момента тя е председател на Общински съвет – Димитровград и е подала заявление в ЦИК за отказ от депутатско място.
Д-р Георги Станков е добре запознат с проблемите на Хасковски район, чийто представител ще бъде в парламента. По време на предизборната кампания, той пое ангажименти за решаване на редица проблеми от местно значение. Един от тях е създаване в региона на звено с борба срещу градушките.
Кметът на община Любимец инж. Анастас Анастасов и зам. кмета – Илия Илиев, които присъстваха на полагане на клетвата, пожелаха на народния представител успешен мандат.
От Хасковска област от от ГЕРБ има трима депутати: Делян Добрев, Евгения Ангелова и Георги Станков. От БСП са също толкова: Елена Йончева, Николай Динков и Виолета Желева. ДПС има един народен представител – Йордан Цонев

Сакар нюз
От Сакар нюз май 12, 2017 10:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.