Георги Станков влиза като депутат в парламента

Сакар нюз
От Сакар нюз май 12, 2017 10:49

Георги Станков влиза като депутат в  парламента

На 10 май, общинския ръководител на ГЕРБ в община Любимец – Георги Станков, положи клетва за народен представител в 44 Народно събрание на Р България.
На изборите, проведени на 26 март, господин Станков бе пети поред в листата на ГЕРБ. Първи бе Делян Добрев. Вторият Станислав Дечев подаде заявление за отказ и пълномощията му на народен представител са прекратени. По-късно стана отново областен управител. Мястото му в Народното събрание трябваше да заеме Гергана Кръстева, която е следваща в листата за Хасковска област. В момента тя е председател на Общински съвет – Димитровград и е подала заявление в ЦИК за отказ от депутатско място.
Д-р Георги Станков е добре запознат с проблемите на Хасковски район, чийто представител ще бъде в парламента. По време на предизборната кампания, той пое ангажименти за решаване на редица проблеми от местно значение. Един от тях е създаване в региона на звено с борба срещу градушките.
Кметът на община Любимец инж. Анастас Анастасов и зам. кмета – Илия Илиев, които присъстваха на полагане на клетвата, пожелаха на народния представител успешен мандат.
От Хасковска област от от ГЕРБ има трима депутати: Делян Добрев, Евгения Ангелова и Георги Станков. От БСП са също толкова: Елена Йончева, Николай Динков и Виолета Желева. ДПС има един народен представител – Йордан Цонев

Сакар нюз
От Сакар нюз май 12, 2017 10:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.