Георги Киряков за пореден път спортист на годината

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 27, 2016 08:02

Георги Киряков за пореден път спортист на годината

За пети път Георги Киряков е №1 сред спортистите в Тополовградска община. Това стана ясно на проведената тържествена церемония „Спортист на годината” в Тополовград на 22 декември. Този път тя се състоя в изцяло обновената и ремонтирана спортна зала в сакарския град, което заедно с изпълнилата емоционална публика придаде допълнителен спортен характер на събитието. Освен златната купа, връчена на господин Киряков от зам.-кмета на общината Маргарита Георгиева, награди получиха и много други изявени млади спортисти от общината.
С грамота за високи спортни постижения бяха наградени: Павел Илиянов Панов от СК „Тенис на маса”, с треньор Иван Чинтов и Румен Николаев Димов, Гошо Янчев Гошев, Стела Миладинова Захариева, Анжела Василева Василева, Александър Станков Латунов, Николай Николаев Латунов и Валерия Георгиева Панайотова от СК ”Джудо”, с треньор Мариана Йорданова.
Грамотите им бяха връчени от Добрин Парнаров – съветник и член на общинската експертна комисия по спорта.
Заместник-кмета на общината Наско Стоянов връчи купи за високи спортни постижения на: Мартин Веселинов Кълвачев, Христо Миленов Атанасов и Любомир Тенков Иванов от СК ”Тенис на маса” и на Микаела Димова Дубараджиева, Тереза Пламенова Панова, Весела Илиянова Панова, Златомира Димитрова Жекова, Християна Апостолова Демирева, Габриела Иванова Костадинова, Пламен Христов Стаматов от СК „Джудо“, на Тодор Спасов Тодоров и Светослав Гинев Гинев от СК „Борба”.
Футболен клуб „Сакарски спортист 04” получи почетна купа за принос в развитието на спорта в Тополовград , по повод и на 90 –годишния юбилей на този спорт в Тополовград. Тя бе връчена на президента на клуба от Красимира Ятакчиева – началник отдел в ОбА.
Купата за най-добър отбор на годината получи СК „Джудо”, която бе дадена на треньора на отбора Мариана Йорданова от председателя на ОбС Васил Сяров.
Със слово и поздрав към всички спортисти се обърна госпожа Георгиева. Към всички спортисти и ръководството на общината с пожелания за още по успешна следваща година и благодарност за помощта и подкрепата се обърнаха и най-успешният треньор за 2016 г. – Мариана Йорданова и спортист №1 – Георги Киряков.
Програмата на тържествената церемония бе разнообразена със спортна композиция, подготвена от децата от детска градина „Щастливо детство” и от изпълнение на мажоретен състав „Сияйни звезди” при читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894” и с щафетни игри с участието на отбори от НУ ”Св.Св.Кирил и Методий” и демонстративна волейболна среща с участието на отбори от СУ „Д-р Петър Берон” – Тополовград.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев декември 27, 2016 08:02
Напиши коментар

1 Коментар

  1. chiko декември 27, 14:08

    Нямам нищо против момчето, желая му успех. Наистина се възхищавам на неговия силен дух и борбеност. НО! Тази награда вече му се дава за трета или четвърта поредна година. Няма ли други талантливи спортисти в Тополовград? Не го приемайте като дребнавост или заяждане. Има и други спортисти, които много биха се зарадвали и вдъхновили от тази награда.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 251 223 преглеждания