Геновева Диманова представи новата си книга

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 18, 2018 09:59

Геновева Диманова  представи новата си книга

В моноспектакъл се превърна представянето на новата книга на тополовградската поетеса Геновева Диманова. Стихосбирката „Любов на жена”, с поетична лирика ,бе представена в библиотечната зала на читалището в Тополовград. Там авторката с голяма доза артистичност изпълни стихове от новата си книга в представление, режисирано от Росен Пурлантов и с музикалното оформление на Димитър Тодоров. В пълната с любители на поезията жители и гости на Тополовград зала, които не само бяха само слушатели, а и зрители, станаха съпричастни с чудесната лирика на авторката. Тук бе и издателят на книгата Виолета Димитрова от Ямбол и художникът на изданието, тополовградският творец Петко Дечев.
Освен многото аплодисменти авторът получи поздравления и подаръци от кмета на общината, поднесени й от Красимира Ятакчиева – началник отдел в Общинска администрация, и председателят на читалищното настоятелствоТрифон Ламбов.
Госпожа Димитрова прочете и оценката на ямболския поет и общественик Тенко Тенев за книгата и поезията на Геновева и също поздрави авторката, като й поднесе букет цветя и подарък.
Емоционално към авторката се обърна и нейната колежка по перо Тонка Славкова с пожелания да издаде още много такива прекрасни книги.
В края на спектакъла Геновева сърдечно благодари на тези, които са и помогнали книгата да бъде реализирана и дълго раздаваше автографи на всички желаещи, които се редиха на опашка, за да ги получат.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 18, 2018 09:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.