Геновева Диманова представи новата си книга

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 18, 2018 09:59

Геновева Диманова  представи новата си книга

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, #24/104 15-21 юни 2018

Свързани публикации

В моноспектакъл се превърна представянето на новата книга на тополовградската поетеса Геновева Диманова. Стихосбирката „Любов на жена”, с поетична лирика ,бе представена в библиотечната зала на читалището в Тополовград. Там авторката с голяма доза артистичност изпълни стихове от новата си книга в представление, режисирано от Росен Пурлантов и с музикалното оформление на Димитър Тодоров. В пълната с любители на поезията жители и гости на Тополовград зала, които не само бяха само слушатели, а и зрители, станаха съпричастни с чудесната лирика на авторката. Тук бе и издателят на книгата Виолета Димитрова от Ямбол и художникът на изданието, тополовградският творец Петко Дечев.
Освен многото аплодисменти авторът получи поздравления и подаръци от кмета на общината, поднесени й от Красимира Ятакчиева – началник отдел в Общинска администрация, и председателят на читалищното настоятелствоТрифон Ламбов.
Госпожа Димитрова прочете и оценката на ямболския поет и общественик Тенко Тенев за книгата и поезията на Геновева и също поздрави авторката, като й поднесе букет цветя и подарък.
Емоционално към авторката се обърна и нейната колежка по перо Тонка Славкова с пожелания да издаде още много такива прекрасни книги.
В края на спектакъла Геновева сърдечно благодари на тези, които са и помогнали книгата да бъде реализирана и дълго раздаваше автографи на всички желаещи, които се редиха на опашка, за да ги получат.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 18, 2018 09:59
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.