Ген. Румен Радев се срещна в Тополовград със земляци

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 4, 2016 12:14

Ген. Румен Радев се срещна в Тополовград със земляци

Кандидатът за президент Румен Радев, издигнат от ИК и подкрепен от БСП посети Тополовград на 3 ноември, три дни преди изборите на 6-ти. Местата в Големия салон на местното читалище не стигнаха да поберат желаещите да го видят на живо и много от хората останаха правостоящи в салона. Той е с дълбоки родови корени в малкото село от общината Чукарово. Генерал Радев бе посрещнат много топло и възторжено и бе изненадан от необичайното посрещане с вълнуващо слово от младо момиче, също с корени от Чукарово, и кратък мултимедиен филм за родното на майка му село и букет с цветя от там.
В словото си кандидата за президент се спря обстойно на обстановката в страната, вътрешната и външна политика, и в рамките на нормалния тон не спести някои критики към дейността на сега управляващите страната. Той наблегна на основните неща с които, ако бъдат избрани ще се заемат с вицепрезидента Илияна Йотова. Повишаване нивото на национална сигурност, справяне с мигрантската криза, сериозна работа за преодоляване на демографската катастрофа, бедността, борбата с престъпността, вдигане на нивото и резултатите в икономиката на страната, отношенията със и вътре в ЕС и НАТО, както и нуждата от трезва и отговорна политика, а не самоцелно противопоставяне с Русия. Словото му завърши с призив за отговорно гласуване на 6 ноември за доброто на България. Думите му бяха посрещани с одобрение от присъстващите и възгласи „Победа”.
Дълго време господин Радев не можа да си тръгне от залата, непрекъснато спиран от неговите земляци, като се тълпяха да се ръкуват с него и да му пожелаят успех. Желаещите да си направят снимка с него бяха много и не всички успяха. Обща снимка на площада в Тополовград все пак успяха да си направят дошлите на срещата чукаровци и техни наследници. Много трудно ген. Радев успя да си тръгне от Тополовград, нарушавайки целия си график от срещи за деня.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 4, 2016 12:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.