Ген. Румен Радев се срещна в Тополовград със земляци

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 4, 2016 12:14

Ген. Румен Радев се срещна в Тополовград със земляци

Кандидатът за президент Румен Радев, издигнат от ИК и подкрепен от БСП посети Тополовград на 3 ноември, три дни преди изборите на 6-ти. Местата в Големия салон на местното читалище не стигнаха да поберат желаещите да го видят на живо и много от хората останаха правостоящи в салона. Той е с дълбоки родови корени в малкото село от общината Чукарово. Генерал Радев бе посрещнат много топло и възторжено и бе изненадан от необичайното посрещане с вълнуващо слово от младо момиче, също с корени от Чукарово, и кратък мултимедиен филм за родното на майка му село и букет с цветя от там.
В словото си кандидата за президент се спря обстойно на обстановката в страната, вътрешната и външна политика, и в рамките на нормалния тон не спести някои критики към дейността на сега управляващите страната. Той наблегна на основните неща с които, ако бъдат избрани ще се заемат с вицепрезидента Илияна Йотова. Повишаване нивото на национална сигурност, справяне с мигрантската криза, сериозна работа за преодоляване на демографската катастрофа, бедността, борбата с престъпността, вдигане на нивото и резултатите в икономиката на страната, отношенията със и вътре в ЕС и НАТО, както и нуждата от трезва и отговорна политика, а не самоцелно противопоставяне с Русия. Словото му завърши с призив за отговорно гласуване на 6 ноември за доброто на България. Думите му бяха посрещани с одобрение от присъстващите и възгласи „Победа”.
Дълго време господин Радев не можа да си тръгне от залата, непрекъснато спиран от неговите земляци, като се тълпяха да се ръкуват с него и да му пожелаят успех. Желаещите да си направят снимка с него бяха много и не всички успяха. Обща снимка на площада в Тополовград все пак успяха да си направят дошлите на срещата чукаровци и техни наследници. Много трудно ген. Радев успя да си тръгне от Тополовград, нарушавайки целия си график от срещи за деня.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 4, 2016 12:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама