Габриела Петрова ще участва в нощта на шампионите

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 31, 2016 10:19

Габриела Петрова ще участва в нощта на шампионите

Акценти

  • Дали Габриела ще стане и първата носителка на „Венец на победителя", ще стане ясно по време на „Нощта на шампионите“ - на 31 януари (неделя) в „Рейнбоу плаза“ в София от 19 ч.

Свързани публикации

Спортистът на 2015-та Габриела Петров каца от Полша късно днес, буквално часове преди специалната церемония „Нощта на шампионите“. На нея Министерството на младежта и спорта (ММС) и тотото ще наградят най-добрите спортисти и треньори за 2015 г. с премии от общо 200 000 лв.

Харманлийката, която е състезателката в тройния скок от спортен клуб по лека атлетика на „Локомотив“ – Пловдив, до вчера бе на подготвителен лагер за Олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Една от най-красивите и талантливи наши атлетки държи да изкаже благодарност на хората „в сянка“, които подпомагат нейния успех – треньори и спонсори на клуба. „Наемът на залата за тренировки, част от спортните екипи,  лагерите, които не се поемат от федерацията, рекламните материали – за всичко това ни помага пловдивската „Биофреш“, уточнява тя. Фирмата, производител на висококачествена козметика от българско розово масло, е спонсор на клуба от 4 години. „Без тази финансова подкрепа няма как да създаваме шампиони“, подчертава и треньорът Атанасов.

Дали Габриела ще стане и първата носителка на „Венец на победителя“ ще стане ясно по време на „Нощта на шампионите“ на 31 януари (неделя) в „Рейнбоу плаза“ в София от 19,00 ч. Новият почетен знак на Министерството на младежта и спорта ще връчи за първи път на церемонията министър Красен Кралев. Награждаването ще бъде предавано пряко по БНТ. Водещи ще са Симона Пейчева и Део.

За положените усилия по пътя на успеха Габриела Петрова и треньорът Атанас Атанасов ще разкажат в „Шоуто на Слави” в четвъртък, 4 февруари, от 22,30 ч.

Снимка: Спортен Пловдив

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 31, 2016 10:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.