Габриела Петрова ще участва в нощта на шампионите

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 31, 2016 10:19

Габриела Петрова ще участва в нощта на шампионите

Акценти

  • Дали Габриела ще стане и първата носителка на „Венец на победителя", ще стане ясно по време на „Нощта на шампионите“ - на 31 януари (неделя) в „Рейнбоу плаза“ в София от 19 ч.

Свързани публикации

Спортистът на 2015-та Габриела Петров каца от Полша късно днес, буквално часове преди специалната церемония „Нощта на шампионите“. На нея Министерството на младежта и спорта (ММС) и тотото ще наградят най-добрите спортисти и треньори за 2015 г. с премии от общо 200 000 лв.

Харманлийката, която е състезателката в тройния скок от спортен клуб по лека атлетика на „Локомотив“ – Пловдив, до вчера бе на подготвителен лагер за Олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Една от най-красивите и талантливи наши атлетки държи да изкаже благодарност на хората „в сянка“, които подпомагат нейния успех – треньори и спонсори на клуба. „Наемът на залата за тренировки, част от спортните екипи,  лагерите, които не се поемат от федерацията, рекламните материали – за всичко това ни помага пловдивската „Биофреш“, уточнява тя. Фирмата, производител на висококачествена козметика от българско розово масло, е спонсор на клуба от 4 години. „Без тази финансова подкрепа няма как да създаваме шампиони“, подчертава и треньорът Атанасов.

Дали Габриела ще стане и първата носителка на „Венец на победителя“ ще стане ясно по време на „Нощта на шампионите“ на 31 януари (неделя) в „Рейнбоу плаза“ в София от 19,00 ч. Новият почетен знак на Министерството на младежта и спорта ще връчи за първи път на церемонията министър Красен Кралев. Награждаването ще бъде предавано пряко по БНТ. Водещи ще са Симона Пейчева и Део.

За положените усилия по пътя на успеха Габриела Петрова и треньорът Атанас Атанасов ще разкажат в „Шоуто на Слави” в четвъртък, 4 февруари, от 22,30 ч.

Снимка: Спортен Пловдив

Сакар нюз
От Сакар нюз януари 31, 2016 10:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 460 439 преглеждания