Габриел Русев: „Водим разговори за кандидат-кмет“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 16, 2015 13:51

Габриел Русев: „Водим разговори за кандидат-кмет“

Габриел Русев е на 28 години. Продължава традицията на баща си Росен Русев, който бе председател на Окръжния съд – Хасково. Завършил е право в Пловдивския университет „Пайсий Хилендарски“, степен магистратура. Практикуващ на свободна професия като адвокат. Следва докторантура по право. Председател на общинската структура на политическа партия АБВ – Харманли.

Господин Русев, Вие отскоро сте лидер на АБВ – Харманли. Представете местната организация с няколко думи.

Ние сме младоучредена политическа партия, вече и със структура в Харманли, състояща се от млади и амбициозни, интелигентни, образовани хора, имащи за цел перспективното развитие на общината и най-вече на младите хора, които живеят тук.

Вие, като млади хора, как оценявате развитието на общината!

През последните години градът ни значително изостава спрямо околните в областта. Усвояването на евросредствата не е според нуждите на града и населението. Считам, че може да се работи по-функционално към развитието на бъдещи проекти, засягащи младите и амбициозните хора.

Какво смятате да правите за предстоящите местни избори?

Към момента изразяваме готовност за провеждане на предварителни разговори с отделни политически сили, представени на територията на общината. Провели сме разговори с няколко от тях, но не сме взели окончателно решение за общи действия за престоящите местни избори.

Ще издигате ли кандидат-кмет?

Водим разговори по този въпрос, но яснота ще има през следващия месец.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 16, 2015 13:51
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Мама юни 17, 23:50

    Града ни наистина има нужда от промяна вече-стигат им 3мандата,дано хората се усетят и гласуват за друг.Не ми се говори по политически въпроси,но стига толкоз.Има млади хора,който искат дасе реализират и да се докажат,стига с тез „червените“вече,достатъчно крадяха и се наядоха.Дано старите хора от селата вече се осъзнаят и да мислят за децата и внуците си.Но като подкупят ромите-,а те са около 2-3000 гласа…….дано има промяна

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.