Кръстю Ангелов събра футболни величия в село Срем

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 11, 2018 22:33

Кръстю Ангелов събра футболни величия в село Срем

Седем футболни отбора – предимно с ветерани, разделени на две групи, участваха във футболния турнир, организиран от Кръстю Ангелов. Той се състоя в с. Срем като част от неговия ежегоден от 14 години празник, наречен от него Празник на Бога.
В срещите участваха отборите на „Левски” – София, „Ботев” – Пловдив, „Нефтохимик” – Бургас, „Яворов” – Чирпан, „Чорлу” – Турция, ФК „Царево” – Царево и „Тунджа” – с. Срем. Мачовете на едната от групите се играха в Срем, а от другата – в Елхово. На финала на стадиона в Срем се срещнаха победителите от двете групи – „Тунджа” – Срем, и „Нефтохимик” – Бургас, като победител с 4: 3 след изпълнение на дузпи стана отборът – ветерани от морския град.
Много футболни величия и деятели от близкото и по-далечно минало дойдоха на празника. Сред тях можеха да се видят Димитър Якимов, Добромир Жечев, Динко Дерменджиев, Иван Занев, Валентин Михов и Христо Порточанов.
Специален гост бе майката на Христо Стоичков – Пенка Стоичкова. Около 400 бяха хората, събрали се в двора на организатора и домакина Кръстю Ангелов, където специалните гости връчиха наградите на отборите – победители, които вдигнаха „Купата на Бога”.
Множеството бе приветствано от Кръстю Ангелов с пожелания за здраве и още дълги години да се събират тук на празника на Бога, а веселбата продължи до малките часове на нощта, като за доброто настроение на всички се грижеше оркестър „4stars” от Сливен.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев юни 11, 2018 22:33
Напиши коментар

8 коментара

 1. Срем юни 27, 13:06

  Измамнико Кръстю, защо си написал няколко коментара под различни имена ?

  Отговори на този коментар
 2. ha юни 16, 17:59

  Изглежда Кръстю не е единственият хахо.

  Отговори на този коментар
 3. has юни 16, 17:57

  Изглежда Кръстю не е единственият откачалник.

  Отговори на този коментар
 4. Silvia юни 14, 16:00

  Обикновен човек не може да организира такъв празник, само изключително силен с много вяра и познания за Бог.

  Отговори на този коментар
 5. Хасково юни 12, 01:51

  Този Кръстю е психопат.

  Отговори на този коментар
  • Mariya юни 14, 13:14

   Щом този човек е психопат, дано има повече “психопати” на тази земя!!!

   Отговори на този коментар
  • Антон юни 14, 19:54

   Те хора като тебе са мислели че и Мойсей е луд и Исус го мислели за луд и Мохамед и Айнщайн. Ощо взето хора които са пратени от Бога да донесат прогрес и просветление на тая земя са били обиждани гонени унижавани но всеки ще си плати сметката. Бог вижда абсолютно всичко. Аз ви пожелавам да сте живи и здрави а какво Бог ще даде на всеки един от нас само той знае. На каквото си постелим на такова ще легнем.

   Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.