В Пловдив ще изграждат първокласен жилищен комплекс „Грийн Плейс“

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 8, 2016 07:29

В Пловдив ще изграждат първокласен жилищен комплекс „Грийн Плейс“

Акценти

  • Жилищата ще се продават директно от инвеститора – чрез партньорската агенция за недвижими имоти „Гаранти“.

Свързани публикации

Две компании се обединяват, за да изградят „Грийн Плейс“ (Green Place) – жилищният комплекс от висок клас на Пловдив, стана ясно снощи, 7 юли, по време на промоционално парти в клуб „Рубаят лайф“.

Ползващите се с изключително реноме „Подем“ и „Щром“ основаха съвместно дружество „Грийн Плейс“ ООД, чрез което инвестират в новия едноименен проект.  Така дават добър пример как български фирми сливат ресурси, за да сътворят нещо заедно.

Комплексът е сред малкото, които предлагат четиристайни, освен масовите тристайни и двустайни апартаменти и студиа, констатираха над 60-те присъстващи на партито в „Рубаят“ брокери на недвижими имоти. Така „Грийн Плейс“ е първият обект, който отговаря напълно на новото пазарно търсене – просторни и луксозно изградени жилища.

Арх. Жива Вранчева и арх. Антон Благоев от „Модус студио“ са проектирали освен апартаменти в комплекса и медицински център, оптика, дрогерия и други шоурум помещения. Паркирането е решено с подземен паркинг със 170 паркоместа и 50 надземни гаражи. Пространствата между отделните секции са оформени във вътрешен двор с детски кът. Живущите в комплекса родители, могат да наблюдават децата си, играещи в детския кът, по вътрешен видео канал. Изключително улеснение за тях е и близостта на две детски градини.

Катя Стайкова

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 8, 2016 07:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама