Финансов проблем възпрепятства участие на красавица в световен конкурс

Милена Митева
От Милена Митева октомври 14, 2019 15:12

Финансов проблем възпрепятства участие на красавица в световен конкурс

Финансов проблем създава пречки пред участието на “Малката Мис България” на конкурса Little Model Earth 2019 в Индия. Той ще се проведе във Висахапатнам от 1 до 7 декември, а 7-годишната Наталия Деянова от Харманли спечели правото да се състезава в него.
В началото на месеца стана ясно, че разходите надхвърлят 4 000 €. В официално писмо от президента на Модна агенция „Интресаунд“ – Ирина Папазова е записано, че таксата за конкурсната надпревара е 3 000 €, от които 200 € за визи.
За различните етапи в конкурса се изискват и национален костюм, бална рокля, костюм за шоуто на таланта и костюм „Чудесата на Земята“ за които ще са около 1 000 лв., Самолетните билети също не са включени в тези цена. Те ще бъдат закупени директно от превозвачите, според най – благоприятната комбинация от полети.
Седемгодишната красавица от Града на Белоногата е възпитаничка на НУ “Алеко Константинов“ – Харманли и амбицията йи е да докаже красотата и таланта на българите в чуждата страна. Малката красавица сподели, че на 13 декември има рожден ден и най-големия й подарък ще бъде да се върне от Индия с голямата корона, която да посвети на града си и страната.
За да представи себе си, Харманли и България, победителката в “Малка Мис България” и нейното семейство разчитат на дарители. За целта те откриха банкова сметка:

БГ лева: IBAN: BG43 UNCR 7000 1523 2896 24
Банка: УниКредит Булбанк, BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Искра Данчова

Майката на момичето Искра Деянова обясни, че ако по сметката има средства преведени за участието на момичето, но не са достатъчни събраната сума ще бъде дарена за болни хора.
„Сакарнюз“ припомня, че второкласничката, завоюва короната от конкурса „Малка Мис България“, което и даде правото да участва в пет световни конкурса: Бразилия, Испания, Индия, Тайланд и Турция.
На първия учебен ден красавицата посвети победата си на своето училището си.

Милена Митева
От Милена Митева октомври 14, 2019 15:12
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Митьо октомври 14, 18:47

    Какво ще ѝ стане, ако не участва в конкурса ?

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.