Финални мачове на турнира на Каменица „Фен Купа“ са в Димитровград в неделя

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 14, 2016 12:16

Финални мачове на турнира на Каменица „Фен Купа“ са в Димитровград в неделя

Акценти

  • И през двата дни на надпреварата покрай терените ще се провеждат разнообразни игри и активации и ще се раздават атрактивни награди,

Свързани публикации

Последните мачове от турнира на Каменица „Фен Купа“ ще се играят през почивните дни, 16 и 17 юли в Димитровград. На стадион „Раковски“ ще се съберат най-добрите отбори от Смолян, Кърджали и Хасково, за да излъчат десетия национален финалист. Турнирът ще бъде официално открит в 12:00 часа в събота.

Според регламента тимовете полуфиналисти са 32 и са доказали уменията си по време на предварителните квалификации измежду близо 100 отбора от трите области. Те ще изиграят общо 64 мача, като в събота ще мерят сили в групова фаза, а в неделя ще продължат с директните елиминации. Финалното дерби ще стартира в 13:00 часа в неделя и веднага след края му регионалните шампиони и индивидуалните призьори ще бъдат наградени на тържествена церемония.

И понеже Фен Купа е повече от футбол, динамичните дербита ще са само едно от многото забавления, осигурени за посетителите. И през двата дни на надпреварата покрай терените ще се провеждат разнообразни игри и активации и ще се раздават атрактивни награди, вариращи от съдийски свирки и карти за игра до смартфони, таблети, оригинални спортни артикули и 365 литра „Каменица“ за споделяне с приятели.

Всички пълнолетни ентусиасти могат да изпробват силата и прецизността на своя футболен удар в игрите „Силен шут“ и „Точен шут“ или пък да демонстрират бързина и ловкост във „Футболното жонглиране“.

188110cookie-checkФинални мачове на турнира на Каменица „Фен Купа“ са в Димитровград в неделя
Сакар нюз
От Сакар нюз юли 14, 2016 12:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.