Фестивалът “Велко Кънев” – номиниран в конкурса “Агора 2019”

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 13, 2020 15:12

Фестивалът “Велко Кънев” – номиниран в конкурса “Агора 2019”

Ново признание за качеството и значението на Международния театрален фестивал „Велко Кънев“ – Тополовград, е номинацията му в конкурса „Агора 2019“.
Събитието се организира от Платформа АГОРА в партньорство със Софийския университет „Климент Охридски“, „Наследство БГ“, сдружение „Фолклорен извор“, Комуникационна агенция PRoWay, НЧ „Обединение – 1913“ – Кърджали и НЧ „Братство 1869“ – Кюстендил.
Журито разгледа постъпилите кандидатури в XI издание на конкурса в петте основни категории. В „Изкуство и култура за развитие“ е номиниран Международен фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и сатира „Велко Кънев“.
По този повод от читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1894“ се обръщат със следния призив:
„Скъпи приятели,
Подкрепете Международния фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и сатира „Велко Кънев“ – Тополовград, номиниран в Категория „Изкуство и култура за развитие“ в престижния Конкурс АГОРА 2019!
Гласувайте!
Гласуването може да се осъществи от България и чужбина от мобилен телефон и компютър в срок до 24.00 ч. на 15 април 2020 г.
Гласувайте във Фейсбук профила на Фестивал на любителските комедийни театри „Велко Кънев“, гр. Тополовград, или на Фейсбук профила на Театър на комедията – Тополовград.

Снимка: Архив

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 13, 2020 15:12
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама