Фалшиви текстилни изделия и спортни обувки задържаха на Капитан Андреево

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 27, 2017 15:03

Фалшиви текстилни изделия и спортни обувки задържаха на Капитан Андреево

Акценти

  • Имитациите е трябвало да стигнат до Полша, скрити в два камиона

Свързани публикации

Близо 46 500 чифта мъжки и дамски чорапи, 14 232 текстилни изделия  и 3008 чифта маратонки, задържаха митничари на Капитан Андреево. В съобщението на митницата се казва, че са със със съмнения, че са произведени в нарушение на права върху интелектуалната собственост, Имитациите,  носещи логото на общо 17 световноизвестни марки, е трябвало да стигнат до Полша, скрити в два камиона с полска регистрация, управлявани от полски шофьори. При щателни митнически проверки, в камион са открити 22 680 чифта дамски и мъжки чорапи, а в друг – 23 820 чифта, по-голяма част, от които с логото на Adidas, Nike, Puma, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Louis Vuiton, Armani.

При проверките са намерени и 14 232 текстилни изделия – блузи, ризи, панталони, тениски, спортни комплекти, боксерки с логото на световноизвестни марки – Adidas, Calvin Klein, Armani, Polo, Disney, както и спортни обувки – съответно 2 205 чифта в единия от камионите и 803 чифта в другия, с фигуративните знаци предимно на Аdidas, Nike и Puma.

Имитациите са задържани и за случая ще бъдат информирани правопритежателите на търговските марки, се казва в съобщението на митниците.

 

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 27, 2017 15:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.