Ентусиасти ще запазят форма чрез онлайн тренировки

Милена Митева
От Милена Митева март 23, 2020 16:58

Ентусиасти ще запазят форма чрез онлайн тренировки

Онлайн уроци по Табата стартира Сенсей Бабамов от Харманли. Инструкторът по функционален тренинг е взел решението, след като са наложени предпазните мерки против разпространение на COVID – 19. Предложението към възпитаниците му се прие с голям интерес.
Тренировките се преподават в понеделник, сряда и петък в 18:30 часа предавани от страницата на групата и продължават 1 час. Десет минути е загрявката за тялото, 40 минути е основната част и 10 минути стречинг (разгрявка).
„Взех това решение, тъй като тренировките са с цел придобиване на физическа и психическа форма и не е удачно да прекъсваме този цикъл. Хората ще останат по домовете си, спазвайки мерките за безопасност, и няма да посещават залата. Упражненията, кои,то им предлагам са подходящи за домашни условия. Функционалната тренировка позволява да се използват упражнения, които не изискват специални уреди, а само със собствено тяло“, разказва Бабамов.
„Необходими са ви 4 кв.м, помощно столче, минерална вода и хавлиена кърпа и най-вече желание за спорт“, допълва той.
Професионалистът изпраща инструкции по време на цялата тренировка, за да се справят любителите на този спорт в домашни условия.
Онлайн обучението ще продължи до отмяната на строгите мерки против разпространението на коронавируса и до завръщане на трениращите в залата.

Милена Митева
От Милена Митева март 23, 2020 16:58
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.