Ентусиасти ще запазят форма чрез онлайн тренировки

Милена Митева
От Милена Митева март 23, 2020 16:58

Ентусиасти ще запазят форма чрез онлайн тренировки

Онлайн уроци по Табата стартира Сенсей Бабамов от Харманли. Инструкторът по функционален тренинг е взел решението, след като са наложени предпазните мерки против разпространение на COVID – 19. Предложението към възпитаниците му се прие с голям интерес.
Тренировките се преподават в понеделник, сряда и петък в 18:30 часа предавани от страницата на групата и продължават 1 час. Десет минути е загрявката за тялото, 40 минути е основната част и 10 минути стречинг (разгрявка).
„Взех това решение, тъй като тренировките са с цел придобиване на физическа и психическа форма и не е удачно да прекъсваме този цикъл. Хората ще останат по домовете си, спазвайки мерките за безопасност, и няма да посещават залата. Упражненията, кои,то им предлагам са подходящи за домашни условия. Функционалната тренировка позволява да се използват упражнения, които не изискват специални уреди, а само със собствено тяло“, разказва Бабамов.
„Необходими са ви 4 кв.м, помощно столче, минерална вода и хавлиена кърпа и най-вече желание за спорт“, допълва той.
Професионалистът изпраща инструкции по време на цялата тренировка, за да се справят любителите на този спорт в домашни условия.
Онлайн обучението ще продължи до отмяната на строгите мерки против разпространението на коронавируса и до завръщане на трениращите в залата.

Милена Митева
От Милена Митева март 23, 2020 16:58
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 864 760 преглеждания