Еньовден бе двоен празник за Янка Узунова

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 2, 2017 06:30

Еньовден бе двоен  празник за Янка Узунова

Българският народ е казал, че на Еньовден се сбъдват всички мечти и желания. Това се случи и на Янка Узунова – една чаровна и красива бизнес дама, съпругата на покойния Тодор Узунов, почетен гражданин на Тополовград, която на този ден отпразнува и именния си ден и своя 70-годишен юбилей. Това стана на прекрасно тържество, организирано от нейните обичливи деца, което ще бъде скъп спомен за нея и ще се помни дълго. Гостите, които пристигнаха в ресторант „Сакар”, бяха посрещнати от дъщеря и Ваня с пита и мед. С чаровната си усмивка Янка приемаше техните поздравления. Юбилярката и именица, облечена в красив, изискан тоалет, и нейният син Николай танцуваха първия танц на вечерта. За радост на Янка, тя бе обградена с изключително внимание от нейните деца и внуци, както и от семейството на брат й и цялата рода. На тържеството присъстваха и нейните приятели.
Изненадите, които бяха приготвили децата й, следваха една след друга пред силно впечатлените погледи на гостите. Да поздравят юбилярката дойдоха и певецът Тодор Николов и акордеонистът Стойчо Чобанов, които я поздравиха с „Многая лета” и с още много песни. Танците и хората не спряха през цялата нощ, а за това допринесоха и младите танцьори от състава „Луди Млади” при читалище „Св. Св. Кирил и Методий -1894”.
Не спираха поздравите към Янка през цялата вечер от роднини, близки и приятели. Децата и бяха приготвили й специална изненада, като й подариха колаж от снимки, отра- зяващи различни периоди от нейния живот, специална чаша с нейния лик и екскурзия в Италия до градовете: Венеция, Верона, Рим, Пиза и Флоренция. Развълнуваната майка благодари със следните думи: „Скъпи деца, скъпи внуци, от красиви по-красиви, скъпи роднини, скъпи приятели! Щастлива съм, че в този час съм до вас. Благодаря ви, че ме уважихте и присъствате на това мило тържество. Благодаря за пожеланията и подаръците. Това, което искам да ви пожелая, е – много любов, доброта и много здраве. Нека във вашите домове има мир и съгласие, нека вашите деца ви радват, мама и татко да бъдат здрави, а приятелите ви верни! Весело изкарване на празника! С голяма удоволствие да пием за всички присъстващи! Наздраве!
Гостите бяха поканени на тържествена заря в чест на юбилярката. Топлата юнска вечер се изпълни с красиви, разноцветни светлини. Настъпи най-красивият момент от вечерта, дойде ред за празничната торта – голяма и красиво изработена. На фона на атракционните светлини развълнуваната юбилярка и именичка духна знаковите свещички. Дано това, което си е пожелала да се сбъдне. И макар на никой да не му се тръгваше, все пак и това трябваше да стане, колкото и всичко да бе хубаво и прекрасно. Янка изпращаше уважително всички и на всеки поднасяше бутилка бяло вино „Ркацители”, производство на тяхната фирма „Агровет – Тодор Узунов”.
Така завърши това прекрасно и мило тържество, което ще се помни дълго, дълго време, а на Янка Узунова да пожелаем да бъде щастлива и да празнува още много свои юбилеи.
Грозданка Николова – 24 юни 2017 г.
Тополовград

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 2, 2017 06:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.