Ел. авария оставя без ток болницата

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 8, 2006 04:26

Ел. авария оставя без ток болницата

Акценти

  • Същата вечер огромната сграда приличаше на средновековен призрачен замък .

Свързани публикации

Христо Теодосиев

Близо 14 часа и половина прекара без ток тополовградската болница във вторник. Причина за аварията беше лоша връзка в ел.табло, което е обновявано преди 17 години. Проблемът бе отстранен в 16.30 в сряда.
През това време ръководството й бе изправено на нокти, защото в сградата няма парно, а стаите се отопляват с електрически печки. Заради ниските температури спешно бяха изписани и откарани по домовете 25 души, а в болницата останаха 56 пациента в много тежко състояние. За тях бяха доставени газови печки.
Манипулациите се извършваха на свещи и газови лампи. Същата вечер огромната сграда приличаше на средновековен призрачен замък .
Във вторник ел. техниците работиха до късно вечерта. На следващия ден работата продължи и към 16.30 часа болницата бе захранена отново с електричество.
Работещите коментират, че са имали късмет, че таблото е изгърмяло през деня и огънят, който пламнал е бил изгасен веднага с пожарогасител.
Управителят на МБАЛ Ангел Карамитрев изказа специални благодарности на Милен Брънков и екипа му, на ръководителя на Електроразпределение гр. Елхово г-н Димов, на зам. кмета Александър Георгиев, както и за съдействието на Владо Караиванов.

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 8, 2006 04:26
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.