Екстеншъни за мигли – предимства и недостатъци

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 20, 2019 10:24

Екстеншъни за мигли –  предимства и недостатъци

Акценти

  • Искате ли да имате нежен, чувствен поглед още щом се събудите? Опитайте с екстеншъни за мигли!

Свързани публикации

Ако майката природа не ви е надарила с дълги мигли, не се отчайвайте, екстеншъните може да са точното решение за вас.
Искате ли да имате нежен, чувствен поглед още щом се събудите?
Опитайте с екстеншъни за мигли! Досега сме чували за удължаване на косата, но вече съществува и начин да направим миглите си неустоимо красиви и непостижимо дълги и гъсти.
Все повече центрове за красота се специализират и предлагат тази услуга в асортимента си. Това е естествен процес предвид, че спиралата често не е достатъчна, за да направи миглите толкова дълги или гъсти, колкото ни се иска.
Екстеншъните са подходящи за всяка дама, която желае да издължи миглите си, но се препоръчват по-специално за онези, които притежават къси или редки мигли.
За да разберете, дали тази процедура е за вас, нека първо да разгледаме каква е техниката за удължаването на миглите, колко са дълготрайни, от каква поддръжка се нуждаят и какви са възможните плюсове и минуси на тази технология.
Поставянето на екстеншъни върху миглите се състои в залепването на копринени косъмчета върху естествените мигли. Те се поставят един по един върху всяка мигла със специално хипоалергенно лепило, на няколко милиметра от основата, за по-естествен ефект.
Дължината на миглите е променлива и обикновено се препоръчва от самата козметичка, след като първо е изслушала нуждите на клиента и е анализирала вида на естествените мигли.
Поставянето се извършва в легнало положение, като козметикът поставя памучни тампони под очите, за да предотврати евентуално навлизане на лепило във вътешността на окото. През цялото време е необходимо очите ви да са затворени, като избягвате да ги стискате. Обикновено процедурата отнема най-много час или два. Времето зависи от вида на естествените мигли, върху които козметикът ще работи.
Допълнителни грижи
След поставянето на екстеншъните козметичката ви ще ви даде малко гребенче, с което да сресвате миглите, за да ги поддържате в ред и да им придавате форма. В допълнение към това няма да се нуждаете от нищо друго и определено ще можете, поне за известно време, да кажете сбогом на спиралата.
Разбра се, вашите мигли ще се нуждаят от допълнителни грижи и внимание – не бива да търкате очите си както с ръце, така и хавлиена кърпа, най-добре е да използвате микрофибърен плат, когато попивате вода от лицето си.
Що се отнася до грима, можете спокойно да продължавате да си слагате от любимите сенки и очна линия, дори и спирала е позволена, важното е тя да бъде на водна основа, за да можете да я премахнете по-лесно.
За да премахнете грима от очите, избягвайте продукти на базата на масла, които биха отслабили действието на лепилото и биха причинили отделянето на новопоставените мигли. Най-добре е да използвате само мицеларна вода предназначена за чувствителна кожа.
Колко е дълготрайността им?
Дълготрайността на екстеншъните съответства на тази на естествените мигли или, когато естествените мигли падат, екстеншъните също падат с тях. Ясно е, че някои ще започнат да падат веднага, но не се притеснявайте, със сигурност козметикът ви ще го предвиди и ще постави повече от необходимото, за да увеличи продължителността им.
Екстеншъните за миглите са в най-добър вид до три седмици от поставянето им. След това започват да се образуват празни петна. В този случай можете да се обадите на козметичката и да си уговорите час, за да попълните малките дупки.
Предимства и недостатъци
Предимствата на екстеншъните са по-малко грим, защото миглите вече са по-изразителни; лекота и по-естествен ефект в сравнение с използването на фалшиви мигли.
От друга страна цената все още не достъпна за всеки, отстраняването на грима е по-трудоемко, а търпението, с което трябва да се въоръжитев продължение на два часа, докато трае процедурата, не е особено приятно особено за по-нетърпеливите от вас.
Накратко, поставянето на екстеншъни препоръчваме за специални случаи, като сватба или официално събитие, особено за жени с много къси и рехави мигли и по този начин ще се почувстват по-женствен.
Източник: rozali.com

Сакар нюз
От Сакар нюз декември 20, 2019 10:24
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.