Ексклзивно: Верига бензиностанции обявява скандално ниски цени за Black Friday

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 24, 2016 13:10

Ексклзивно: Верига бензиностанции обявява скандално ниски цени за Black Friday

Акценти

  • За първи път в България, фирма от бранша на търговията с горива се осмелява да се включи в световния ден на големите отстъпки.

Свързани публикации

Прочулата се в последно време, с ниски цени и качествено гориво, верига бензиностанци Power Oil стартира този петък своята кампания Black Power Friday. За първи път в България, фирма от бранша на търговията с горива се осмелява да се включи в световния ден на големите отстъпки.

Всекидневно в обектите на веригата преминават стотици хора, които се радват на по-ниски цени и висококачествени масови горива, отговарящи на всички изисквания според БДС – бензин А95Н, дизел Б6 и автомобилна газ. Към този момент Power Oil разполага с 4 обекти в страната – София, Пловдив, Харманли и Лом. Бензиностанциите се намират на възлови места, така че да се удобни за максимален брой клиенти. Локациите на вички обекти може да разгледате на корпоративния сайт на веригата www.poweroil.bg!

По време на кампанията BLACK POWER FRIDAY (от 00:00 до 23:59 часа на 25.11.2016г.) цените на горивата ще са следните:

ДИЗЕЛ Б6 – 1,78лв./литър

БЕНЗИН А95Н – 1,85лв./литър

Освен ниските цени, бензиностанции Power Oil ще зарадват своите клиенти и с награди по време кампанията! Всеки посетител на обектите ще може да си направи селфи снимка, която да качи във Facebook страницата на веригата  и да сподели в своя личен профил. Трима от участвалите, ще спечелят ваучери за 20 литра гориво!

От веригата съобщават, че са подсигурили достатъчно гориво за всички желаещи, но въпреки това съветват своите клиенти да посетят обектите сутринта, за да се избегне натрупване на опашки!

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 24, 2016 13:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са отбелязани с*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.