Джип и кола се сблъскаха на хлъзгав път

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 17, 2018 15:04

Джип и кола се сблъскаха на хлъзгав път

Джип и лек автомобил катастрофираха на хлъзгав участък. Инцидентът стана в сряда, 17 окомври, на изхода на Тополовград, по посока Харманли, около 13:30 часа между „Дачия“ и „Рейнж Роувур“.
Инцидентът се случи след подхлъзване и завъртане на по-големия автомобил в резултат на превалелия дъжд. Водачът не е успял да овладее машината и тя се е ударила в насреща движещата се кола. Пострадал е во- зещият се в Дачията 29-годишен пътник, който е с охлузване по главата. Минути след инцидента се натрупа колона от автомобили и в двете посоки. Органите на реда пропуснаха леките и лекотоварните коли по старото трасе на пътя.
Още едно ПТП е станало поради същата причина до тополовградското село Княжево, съобщават от пресцентъра на МВР. В 15:20 часа 42-годишен мъж от Варна се е движил с несъобразена с атмосферните условия скорост и на десен завой е навлязъл с Аудито си в насрещната лента за движение. Ударил е лек автомобил “Опел”, шофиран от 77-годишен жител на село Устрем.
От ПТП–то е пострадал възрастният водач, който е с разкъсно – контузна рана на челото, разкъсана на три части лява ушна мида и болки в тазобедрената става. Потърпевшият е прегледан в ЦСМП, Тополовград, и откаран до МБАЛ, Свиленград, в стабилно състояние, без опасност за живота.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 17, 2018 15:04
Напиши коментар

1 Коментар

  1. bez ime октомври 19, 12:06

    nakazanie za tozi ot Varna!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.