ДВГ “Щастливци” записаха 10 нови клипа на “Изворът на Белоногата”

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 2, 2017 11:52

ДВГ “Щастливци” записаха  10 нови клипа на “Изворът  на Белоногата”

Нови десет видеоклипа записаха ДВГ „Щастливци” на 25 и 26 октомври, тази седмица, в националната музикална телевизия „Фолклор ТВ”. Те са от албума „Рано ранила Гергана” с народни песни в книгата „Българче”.
От Свищов, специално за този музикален проект, пристигна танцова формация „Радостина”, с ръководител Елка Иванова, които отиграха с красиви хореографски постановки всички песни, изпети от харманлийските таланти. Танцьорите са известни с многобройните си награди и свежата си младежка визия, която вложиха и в изпълненията си в Харманли по песните на своите тракийски приятели.
Музикантите, които съпровождат аранжиментите – Темелко Иванов – кавал, Борислав Згуровски – акордеон и композитор, Борислав Гълъбов – гъдулка и Румен Монев – гайда, преподаватели в АМТИИ, отделиха от времето си, за да пристигнат и запишат своите музикални партии заедно с „Щастливци”.
Времето, определено за записи, предварително съчетано с възможностите на екипа на „Фоклор ТВ”, съвпадна с лошото дъждовно време. Решение изпълнителите намериха благодарение на предоставената за записи обстановка в заведението „Уйката” и изказват безкрайна благодарност на съдържателката Татяна за отзивчивостта.
Останалите седем песни екипите записаха на „Извора на Белоногата” в четвъртък при слънчево време.
Арт мениджърът Петя Карабакалова сърдечно благодари за честта, оказана им от талантливите севернячета и класните музиканти. От резултатите всички са доволни, но това не значи, че свършват отговорните им ангажименти до тук. Следва запис за новогодишната програма в „Скат” телевизия, интервюта, концертни изяви и нови песни, за които те имат пълна готовност.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 2, 2017 11:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.