ДВГ “Щастливци” записаха 10 нови клипа на “Изворът на Белоногата”

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 2, 2017 11:52

ДВГ “Щастливци” записаха  10 нови клипа на “Изворът  на Белоногата”

Нови десет видеоклипа записаха ДВГ „Щастливци” на 25 и 26 октомври, тази седмица, в националната музикална телевизия „Фолклор ТВ”. Те са от албума „Рано ранила Гергана” с народни песни в книгата „Българче”.
От Свищов, специално за този музикален проект, пристигна танцова формация „Радостина”, с ръководител Елка Иванова, които отиграха с красиви хореографски постановки всички песни, изпети от харманлийските таланти. Танцьорите са известни с многобройните си награди и свежата си младежка визия, която вложиха и в изпълненията си в Харманли по песните на своите тракийски приятели.
Музикантите, които съпровождат аранжиментите – Темелко Иванов – кавал, Борислав Згуровски – акордеон и композитор, Борислав Гълъбов – гъдулка и Румен Монев – гайда, преподаватели в АМТИИ, отделиха от времето си, за да пристигнат и запишат своите музикални партии заедно с „Щастливци”.
Времето, определено за записи, предварително съчетано с възможностите на екипа на „Фоклор ТВ”, съвпадна с лошото дъждовно време. Решение изпълнителите намериха благодарение на предоставената за записи обстановка в заведението „Уйката” и изказват безкрайна благодарност на съдържателката Татяна за отзивчивостта.
Останалите седем песни екипите записаха на „Извора на Белоногата” в четвъртък при слънчево време.
Арт мениджърът Петя Карабакалова сърдечно благодари за честта, оказана им от талантливите севернячета и класните музиканти. От резултатите всички са доволни, но това не значи, че свършват отговорните им ангажименти до тук. Следва запис за новогодишната програма в „Скат” телевизия, интервюта, концертни изяви и нови песни, за които те имат пълна готовност.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 2, 2017 11:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 919 201 преглеждания