ДВГ “Щастливци” спечели поредна музикална номинация

Милена Митева
От Милена Митева май 11, 2017 11:54

ДВГ “Щастливци”  спечели поредна  музикална номинация

Слушателите на пре- даването „Млади фолклорни таланти“ на БНР са класирали песента „Рано ранила Гергана“ на ДВГ „Щастливци” в 12-та на най-добрите изпълнители през годината. Най-силните изпълнения в предаването на Ива и Ева Валентинови, избрани от слушателите на националното радио, участват в годишен гала концерт, който се записва на SD носители и се излъчва директно по БНР и ТВ „Бинар”.
Това е второ такова участие на харманлийските таланти в такова събитие, припомня техният арт мениджър Петя Карабакалова.
„Явно сме любимци на българските слушатели, защото бяхме излъчени от тях като победители и преди година в „Талантите” на Ева и Ива Валентинови. Имахме и ще имаме отново щастието да ни акомпанира оркестърът на радиото. В предишното издание се запознахме с Бинка Добрева, Калинка Сгурова, Пламен Димитров от орк. ”Плам” и други светила на фолклорния роден небосвод. Значимостта, която ни дават тези участия и номинации и контактите с най–добрите в България са мощен стимул да продължаваме напред, да търсим начини да оцеляваме като творчески състав, представящ достойно родния ни град Харманли“, допълни Карабакалова.
„Участието на „Щастливци” в гала концерта на БНР ще се състои и излъчи на 26 май от 14.00 до 16.00 ч. по БНР и ТВ „БИНАР“.

Милена Митева
От Милена Митева май 11, 2017 11:54
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Plamen август 14, 23:52

    Това предаване е изключително!Валентинките са профита отвсякъде.Те дават изява на всички талантливи дечица.И да ти свири оркестъра на БНР.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама