ДВГ “Щастливци” спечели поредна музикална номинация

Милена Митева
От Милена Митева май 11, 2017 11:54

ДВГ “Щастливци”  спечели поредна  музикална номинация

Слушателите на пре- даването „Млади фолклорни таланти“ на БНР са класирали песента „Рано ранила Гергана“ на ДВГ „Щастливци” в 12-та на най-добрите изпълнители през годината. Най-силните изпълнения в предаването на Ива и Ева Валентинови, избрани от слушателите на националното радио, участват в годишен гала концерт, който се записва на SD носители и се излъчва директно по БНР и ТВ „Бинар”.
Това е второ такова участие на харманлийските таланти в такова събитие, припомня техният арт мениджър Петя Карабакалова.
„Явно сме любимци на българските слушатели, защото бяхме излъчени от тях като победители и преди година в „Талантите” на Ева и Ива Валентинови. Имахме и ще имаме отново щастието да ни акомпанира оркестърът на радиото. В предишното издание се запознахме с Бинка Добрева, Калинка Сгурова, Пламен Димитров от орк. ”Плам” и други светила на фолклорния роден небосвод. Значимостта, която ни дават тези участия и номинации и контактите с най–добрите в България са мощен стимул да продължаваме напред, да търсим начини да оцеляваме като творчески състав, представящ достойно родния ни град Харманли“, допълни Карабакалова.
„Участието на „Щастливци” в гала концерта на БНР ще се състои и излъчи на 26 май от 14.00 до 16.00 ч. по БНР и ТВ „БИНАР“.

Милена Митева
От Милена Митева май 11, 2017 11:54
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Plamen август 14, 23:52

    Това предаване е изключително!Валентинките са профита отвсякъде.Те дават изява на всички талантливи дечица.И да ти свири оркестъра на БНР.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.