ДВГ „Щастливци” под пара с нов музикален проект

Сакар нюз
От Сакар нюз март 30, 2016 21:40

ДВГ „Щастливци” под пара с нов  музикален проект

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 12/651, година XIV, 25-31 март 2016

Свързани публикации

С нова музикална продукция и творчески хъс малки и големи „Щастливци” започнаха двадесетата си юбилейна година. Подготвят и записват 20 нови детски и народни песни. Направена е вече компилацията от 100 стихчета за деца, които ще влязат в книга, а дисковете ще бъдат музикалния бонус към нея.
Междувременно харманлийските певци са приели поканата за участие в ТВ „Скат”, където ще посветят цялото предаване на творческата им дейност. Лятото се подготвят за нови десет видеоклипа по националната музикална телевизия „Фолклор ТВ”.
„Все ми се бърка сметката, и все заради пари“, споделя мъдростта на своя дядо, арт мениджърът и автор на песните на ДВГ „Щастливци” Петя Карабакалова.
„През годините финансово рамо основно ни е слагал общинския съвет и градоначалниците ни. Надяваме се на отзивчиво отношение на сегашната управа и новите съветници. Част от разходите за студийни записи поеха „Ротари клуб”. Децата са нахъсани и записват почти на прима виста като лъвчета. Аз пък, наканя ли се да си пусна акъла в творческа отпуска, започвам да пиша на конвейнер. Патриотично ми е тази година, някак си като отпор на сегашната, застрашаваща българщината, ситуация. Вече написах песните „Христо Ботев”, Родино”, „Трети март”, Народните будители”и „Прошка” на един дъх. Чакаме аранжиментите, влизаме в студио, участваме в концертни изяви. Има ни! Ще ни има! Да ни има!”, допълва госпожа Карабакалова.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 30, 2016 21:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама