ДВГ „Щастливци” под пара с нов музикален проект

Сакар нюз
От Сакар нюз март 30, 2016 21:40

ДВГ „Щастливци” под пара с нов  музикален проект

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 12/651, година XIV, 25-31 март 2016

Свързани публикации

С нова музикална продукция и творчески хъс малки и големи „Щастливци” започнаха двадесетата си юбилейна година. Подготвят и записват 20 нови детски и народни песни. Направена е вече компилацията от 100 стихчета за деца, които ще влязат в книга, а дисковете ще бъдат музикалния бонус към нея.
Междувременно харманлийските певци са приели поканата за участие в ТВ „Скат”, където ще посветят цялото предаване на творческата им дейност. Лятото се подготвят за нови десет видеоклипа по националната музикална телевизия „Фолклор ТВ”.
„Все ми се бърка сметката, и все заради пари“, споделя мъдростта на своя дядо, арт мениджърът и автор на песните на ДВГ „Щастливци” Петя Карабакалова.
„През годините финансово рамо основно ни е слагал общинския съвет и градоначалниците ни. Надяваме се на отзивчиво отношение на сегашната управа и новите съветници. Част от разходите за студийни записи поеха „Ротари клуб”. Децата са нахъсани и записват почти на прима виста като лъвчета. Аз пък, наканя ли се да си пусна акъла в творческа отпуска, започвам да пиша на конвейнер. Патриотично ми е тази година, някак си като отпор на сегашната, застрашаваща българщината, ситуация. Вече написах песните „Христо Ботев”, Родино”, „Трети март”, Народните будители”и „Прошка” на един дъх. Чакаме аранжиментите, влизаме в студио, участваме в концертни изяви. Има ни! Ще ни има! Да ни има!”, допълва госпожа Карабакалова.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 30, 2016 21:40
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.