Две равенства и една загуба в XV кръг на ОФГ

Милена Митева
От Милена Митева март 19, 2016 07:46

Две равенства и една  загуба в XV кръг на ОФГ

Акценти

  • Вестник Харманлийски НОВИНИ, брой 11/651, година XIV, 18-24 март 2016

Свързани публикации

„Герганин извор“ за първи път записа равенство този сезон. Срещата се състоя на 12 март на стадион „Раковски“ в Димитровград. Съперникът им бе „Възход“ Радиево.
От самото начало на мача отборът на „Белият балет“ наложи превес над играта. Головите положение „заваляха“ едно след друго към вратата на домакините, но и този ден нападателите със сини екипи нямаха късмета за успешна атака. С пропуски се отличиха Енис Евтимов, Станислав Златков, Владимир Василев – Томази и Деан Иванов и Пламен Пейков.
При резултат 0:0 завърши първото полувреме.
Втората част на играта се разви по същия сценарий като „моторите“ на „Герганин извор“ – Деан Иванов и Владимир Василев, умело дирижираха играта в центъра на терена, което доведе до няколко пропуснати положения пред вратата на домакините. Те от своя стана успяха да направят две атаки след 85-тата минута на мача, но и вратарят на „Герганин Извор“ – Николай Неделчев, на два пъти разочарова нападателите на домакините.
Следващата среща на Белия балет е срещу „Сакарски спортист“, Тополовград. Тя ще се състои в неделя от 15:30 часа на стадиона в Града на Белоногата.
В същия кръг отборът на „Хеброс“ – Харманли, завърши равен с тима на „Хасково – 1957“. Домакините откриха резултата 10 минути преди края с гол. Те обаче допуснаха грешка, като се втурнаха отново в атака. Това бе използвано от хасковлии, които след една контраатака, пет минути преди края изравниха.
Третият наш отбор в тази група- „Бенковски“, загуби от „Топлика“ – 3:4.
В другите срещи „Сакарски спортист -04“ победи „Стефан Караджа“ със 7:3.
„Свиленград 1921 II“ „Аида“ завърши 2:1, а Топлика 1977“ – „Любимец – 2007“ 1:1.

Милена Митева
От Милена Митева март 19, 2016 07:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.