Две равенства и една загуба в XV кръг на ОФГ

Милена Митева
От Милена Митева март 19, 2016 07:46

Две равенства и една  загуба в XV кръг на ОФГ

„Герганин извор“ за първи път записа равенство този сезон. Срещата се състоя на 12 март на стадион „Раковски“ в Димитровград. Съперникът им бе „Възход“ Радиево.
От самото начало на мача отборът на „Белият балет“ наложи превес над играта. Головите положение „заваляха“ едно след друго към вратата на домакините, но и този ден нападателите със сини екипи нямаха късмета за успешна атака. С пропуски се отличиха Енис Евтимов, Станислав Златков, Владимир Василев – Томази и Деан Иванов и Пламен Пейков.
При резултат 0:0 завърши първото полувреме.
Втората част на играта се разви по същия сценарий като „моторите“ на „Герганин извор“ – Деан Иванов и Владимир Василев, умело дирижираха играта в центъра на терена, което доведе до няколко пропуснати положения пред вратата на домакините. Те от своя стана успяха да направят две атаки след 85-тата минута на мача, но и вратарят на „Герганин Извор“ – Николай Неделчев, на два пъти разочарова нападателите на домакините.
Следващата среща на Белия балет е срещу „Сакарски спортист“, Тополовград. Тя ще се състои в неделя от 15:30 часа на стадиона в Града на Белоногата.
В същия кръг отборът на „Хеброс“ – Харманли, завърши равен с тима на „Хасково – 1957“. Домакините откриха резултата 10 минути преди края с гол. Те обаче допуснаха грешка, като се втурнаха отново в атака. Това бе използвано от хасковлии, които след една контраатака, пет минути преди края изравниха.
Третият наш отбор в тази група- „Бенковски“, загуби от „Топлика“ – 3:4.
В другите срещи „Сакарски спортист -04“ победи „Стефан Караджа“ със 7:3.
„Свиленград 1921 II“ „Аида“ завърши 2:1, а Топлика 1977“ – „Любимец – 2007“ 1:1.

Милена Митева
От Милена Митева март 19, 2016 07:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар