Две постановки представи Ямболския театър на 1 април

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 12, 2016 08:05

Две постановки представи  Ямболския театър на 1 април

С две постановки на 1 април драматичен театър „Невена Коканова” от Ямбол гостува на тополовградчани. С едната „Бременските музиканти” по Братя Грим, която бе изнесена от 13:00 ч. бяха зарадвани децата на Тополовград.
С втората, провела се вечерта, многобройната публика в Големия салон на читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1894” с удоволствие изгледа и награди с бурни аплодисменти добрата игра на актьорите във „Всяка сряда от 5 до 7” от Валентин Красногоров.
Това представление бе подарък за тополовградчани от общината, в чест на Деня на хумора и шегата Първи април.
Театралните и културни връзки между Ямбол и Тополовград са стара традиция и всяко посещение на ДТ „Невена Коканова” се превръща в истински празник за любителите на театралното изкуство в Тополовград. Част от актьорският състав на тази театрална трупа е и произхождащият от тук и любимец на местните ценители на това изкуство актьор Вълчо Янев, който е и дългогодишен успешен режисьор на самодейния театър на комедията „Велко Кънев” към тополовградското читалище. Под неговата режисура се подготвя поредната постановка на каваклийските самодейци, чиято премиера предстои съвсем скоро.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев април 12, 2016 08:05
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 263 794 преглеждания