Две елхи озаряват центъра на Любимец

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 10, 2017 08:22

Две елхи озаряват центъра на Любимец

И тази година Любимец спази традицията и в началото на декември в центъра на града едновременно грейнаха две елхи, които заедно с празничната украса, озариха центъра на града. На 4 декември градинката пред украсените дървета се изпълни с деца и родители, които дойдоха да се насладят на празничната атмосфера.
Началото на празника бе дадено от Джуджето Чук и Баба Коледа, които разиграха забавен скеч, в който включиха и част от присъстващите деца. По време на спектакъла усмивките грееха по лицата на палавниците, които тръпнеха в очакване да посрещнат Дядо Коледа. След като бе повикан от малчуганите, той, заедно с една малка фея и с всички деца отброиха последните десет секунди преди да грейнат коледните светлини. Едновременно с това празнични фойерверки озариха небето над центъра на града и звучаха коледни песни.
Организаторите на празника и тази година се постараха за осигурят красива и различна украса. До шейната с еленчето, светещите фенери и приказната къщичка, място намериха макети с отворени лица на Дядо Коледа с дете, коледни курабийки и снежен човек. Едва дочакаха да приключи празника и голяма част от децата позираха за снимка с новата украса.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 10, 2017 08:22
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 285 667 преглеждания