Две елхи озаряват центъра на Любимец

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 10, 2017 08:22

Две елхи озаряват центъра на Любимец

И тази година Любимец спази традицията и в началото на декември в центъра на града едновременно грейнаха две елхи, които заедно с празничната украса, озариха центъра на града. На 4 декември градинката пред украсените дървета се изпълни с деца и родители, които дойдоха да се насладят на празничната атмосфера.
Началото на празника бе дадено от Джуджето Чук и Баба Коледа, които разиграха забавен скеч, в който включиха и част от присъстващите деца. По време на спектакъла усмивките грееха по лицата на палавниците, които тръпнеха в очакване да посрещнат Дядо Коледа. След като бе повикан от малчуганите, той, заедно с една малка фея и с всички деца отброиха последните десет секунди преди да грейнат коледните светлини. Едновременно с това празнични фойерверки озариха небето над центъра на града и звучаха коледни песни.
Организаторите на празника и тази година се постараха за осигурят красива и различна украса. До шейната с еленчето, светещите фенери и приказната къщичка, място намериха макети с отворени лица на Дядо Коледа с дете, коледни курабийки и снежен човек. Едва дочакаха да приключи празника и голяма част от децата позираха за снимка с новата украса.

Дияна Атанасова
От Дияна Атанасова декември 10, 2017 08:22
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.