Двама куклени герои пътешестваха из община Ивайловград

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 31, 2017 07:38

Двама куклени герои пътешестваха из община Ивайловград

Приключенците Радко и Петко бяха на гости на община Ивайловград на 20 и 21 юли. С високи температури и още по-високо настроение ги посрещнаха деца и възрастни от селата Гугутка, Плевун, Славеево и кв.“Лъджа“ в Ивайловград.
Радко и Петко са двамата герои на куклен театър „Мале-мале” – София, които пропътуваха дълги километри и много завои, за да се срещнат с очакващите ги местни хора и да им разкажат за региона през своите очи.
Кукленото представление е създадено и посветено специално на община Ивайловград, в рамките на стипенди- антската артистична програма на Сдружение „Платформа АГОРА”. Той има за цел да повиши информираността в региона, относно създаването на бъдещ фонд за подкрепа на граждански инициативи в община Ивайловград. Четирите представления бяха част от информационната кампания за популяризирането му и освен че събраха малките жители, привлякоха вниманието и на големите сред местната общност, които са потенциални бенефициенти на очаквания фонд.
Предстои община Ивайловград да обяви приоритетите, целите и процедурите на фонда, с което се очаква да насърчи местната инициатива за решаване на проблеми сред хората.

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 31, 2017 07:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама