Двама куклени герои пътешестваха из община Ивайловград

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 31, 2017 07:38

Двама куклени герои пътешестваха из община Ивайловград

Приключенците Радко и Петко бяха на гости на община Ивайловград на 20 и 21 юли. С високи температури и още по-високо настроение ги посрещнаха деца и възрастни от селата Гугутка, Плевун, Славеево и кв.“Лъджа“ в Ивайловград.
Радко и Петко са двамата герои на куклен театър „Мале-мале” – София, които пропътуваха дълги километри и много завои, за да се срещнат с очакващите ги местни хора и да им разкажат за региона през своите очи.
Кукленото представление е създадено и посветено специално на община Ивайловград, в рамките на стипенди- антската артистична програма на Сдружение „Платформа АГОРА”. Той има за цел да повиши информираността в региона, относно създаването на бъдещ фонд за подкрепа на граждански инициативи в община Ивайловград. Четирите представления бяха част от информационната кампания за популяризирането му и освен че събраха малките жители, привлякоха вниманието и на големите сред местната общност, които са потенциални бенефициенти на очаквания фонд.
Предстои община Ивайловград да обяви приоритетите, целите и процедурите на фонда, с което се очаква да насърчи местната инициатива за решаване на проблеми сред хората.

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 31, 2017 07:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.