Два панаира очакват гости

Милена Митева
От Милена Митева октомври 3, 2017 15:44

Два панаира очакват гости

Акценти

  • Очаква се в следващите няколко дни да дойдат още търговци

Свързани публикации

Започна традиционният есенен панаир в Града на Белоногата. На мястото където е разположен той (до Гърбавия мост), вече пристигнаха атракционите и няколко сергии с лакомства. Очаква се в следващите няколко дни да дойдат още търговци, който да изложат най-различна стока.

От управата на града са подготвили програма, която да съпътства мероприятието. От 28 септември до 20 октомври желаещите могат да разгледат временна изложба „Бит и занаяти в Харманли и региона“ в Исторически музей.

За 7 октомври, събота от 14:00 часа на Ротондата се организират народни борби. Четири часа по-късно Георги Янъков, по известен като Жоро Любимеца и местни самодейци и изпълнители ще вземат участие в концерт. Той ще бъде на площада до фонтаните.

По същото време ще се проведе и панаира в съседен Симеоновград. Там организаторите са подготвили изложба—базар на гълъби, зайци и екзотични птици за 7 октомври, събота от 08:00 – 14:00 часа на новия пазар /срещу хотел Марица/.

От 19:00 часа на пл.”Трети март” ще се състои празничен концерт с участието на оркестър “Славяни” от Пловдив.

На 8 октомври октомври, неделя ще се проведе IV Международен турнир по бора „Шестее Великденски ангела”. Той ще стартира в 10:30 часа на пл. “Трети март”.

 

Милена Митева
От Милена Митева октомври 3, 2017 15:44
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 127 374 преглеждания