Два панаира очакват гости

Милена Митева
От Милена Митева октомври 3, 2017 15:44

Два панаира очакват гости

Започна традиционният есенен панаир в Града на Белоногата. На мястото където е разположен той (до Гърбавия мост), вече пристигнаха атракционите и няколко сергии с лакомства. Очаква се в следващите няколко дни да дойдат още търговци, който да изложат най-различна стока.

От управата на града са подготвили програма, която да съпътства мероприятието. От 28 септември до 20 октомври желаещите могат да разгледат временна изложба „Бит и занаяти в Харманли и региона“ в Исторически музей.

За 7 октомври, събота от 14:00 часа на Ротондата се организират народни борби. Четири часа по-късно Георги Янъков, по известен като Жоро Любимеца и местни самодейци и изпълнители ще вземат участие в концерт. Той ще бъде на площада до фонтаните.

По същото време ще се проведе и панаира в съседен Симеоновград. Там организаторите са подготвили изложба—базар на гълъби, зайци и екзотични птици за 7 октомври, събота от 08:00 – 14:00 часа на новия пазар /срещу хотел Марица/.

От 19:00 часа на пл.”Трети март” ще се състои празничен концерт с участието на оркестър “Славяни” от Пловдив.

На 8 октомври октомври, неделя ще се проведе IV Международен турнир по бора „Шестее Великденски ангела”. Той ще стартира в 10:30 часа на пл. “Трети март”.

 

Милена Митева
От Милена Митева октомври 3, 2017 15:44
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.