Два инцидента на новата магистрала за един ден

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 14, 2015 13:15

Два инцидента на новата магистрала за един ден

Опел „Зафира“ изхвръкна от пътното платно на на магистрала „Марица“ снощи. Инцидентът стана на 62 км от аутобана. Според човек от пострадалата кола, тoй и спътничката му са се движили по посока Димитровград – Харманли и били изпреварени с по-висока скорост от друг автомобил. Шофьорът на Опела обясни, че се е опитал да избегне удар и затова е завил лявото платно. След това се е опитал да се върне в централното платно, но изпуснал управлението и колата изхвръкнала в банкета от дясно.

Няма сериозно пострадали.

Вчера на около 10 км от пътния възел до с. Крепост, на същата магистрала, стана друг пътен инцидент. Тогава се преобърна босненски тир, в който са се возили трима мъже. След инцидента няма пострадали.

Вчера след 14 часа са пътя между село Константиново и Симеоновград. 53-годишен водач на лек автомобил Фолксваген, пътувайки в посока Константиново, поради движение с несъобразена скорост, след десен завой е навлязъл в насрещната лента и е ударил лек автомобил Мазда с водач 49-годишна симеоновградчанка. От удара са пострадали водача на Голфа, който е с натъртвания в областта на гърдите и спътника му на 64г – с разкъсно контузна рана на главата.

Сакар нюз
От Сакар нюз юли 14, 2015 13:15
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама