Дупка на пътя, която дразни шофьорите

Стоян Тонев
От Стоян Тонев август 7, 2017 12:02

Дупка на пътя, която дразни шофьорите

На едно кръстовище в Тополовград – между улиците „Рила” и „Христо Смирненски”, които се пресичат на площада пред бръснарницата на Тодор Атъпов има неравност на платното, която пречи на движението там. Водачите са принудени при завиването да го избягват като навлизат в лявото платно и създават предпоставки за произшествия.
По начало в този район преминаването е рисково, тъй като има две много близки кръстовища и улиците не са много широки. Това се получи след поставянето на този площад на фонтан и направата на градинка, което много го преобрази и мястото стана красиво, но според много граждани на Тополовград движението на МПС и други превозни средства не бе добре регулирано. Създаде се възможност за направа на нещо като Кръгово движение, което може би щеше да е най-доброто решение, вместо насочването на двупосочното движение по съвсем малката и не много широка отсечка на ул. „Рила”.
Може би съответните специалист и по-добре от нас гражданите са оценили каква да бъде пътната организация там, но практиката показва, че можеше и по друг начин да стане това.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев август 7, 2017 12:02
Напиши коментар

1 Коментар

  1. alen август 11, 13:09

    Много си е добре там движението даже, само да оправят тази дупка. Проблемът според мен е фонтана на централния площад, няма никакво място за паркиране там и е ужас, всеки си паркира където намери за добре, едва се разминават колите. Такъв малък град, а заради този фонтан вече е толкова зле положението…Също така след като поставиха знаци, някои тесни улички бяха определени като такива с предимство (Петко Войвода например) спрямо пресичащи ги широки улици с голямо движение. Но това пътните специалисти си го знаят, аз не съм такъв.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама