ДСЖ събра 8 144 лв. за ремонта на храма „Св. Иван Рилски“

Сакар нюз
От Сакар нюз март 22, 2018 09:27

ДСЖ събра 8 144 лв. за ремонта на храма „Св. Иван Рилски“

ДСЖ – Харманли събра 8 144 лв. за ремонта на храма „Св. Иван Рилски“. Благотворителната вечер на жените от Града на Белоногата се състоя снощи в снек бар „Турист” и бе посветена на 80-годишната на църквата.

Парите бяха дарени от организации, фирми и граждани.

Благотворителната вечер бе уважена от депутатите Виолета Желева, инж. Никола Динков, от кмета на общината Мария Киркова, от зам.-кмета Валентина Димулска и общински съветници.

Архиерейският наместник отец Живко благослови начинанието на харманлийските жени, а инж. Георги Миланов подробно разказа за ремонтните дейности, от които се нуждае храма.

„Благодарим на всеки човек, който дари средства, участва в благотворителната вечер!” – сподели Диляна Комитова – председател на сдружение „Демократичният съюз на жените – Харманли”.

От сдружение „Бизнесът за Харманли” вече преведоха 1 000 лв. в сметката на църквата, а колективът на НУ „Отец Паисий” се присъедини с дарение от 240 лв.

Организаторите благодарят на Ротари Клуб – Харманли, колективите на НУ „Алеко Константинов” и НУ „Отец Паисий”, фолклорен клуб „Загрей“, Фен клуб ЦСКА, ФК „Герганин извор“, клуб „Възрожденец“ и на всички, които са се озовали на благородната кауза.

Снимки: Атанас Стойчев

This slideshow requires JavaScript.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 22, 2018 09:27
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама

Посещения

  • 9 670 399 преглеждания