ДСЖ събра 8 144 лв. за ремонта на храма „Св. Иван Рилски“

Сакар нюз
От Сакар нюз март 22, 2018 09:27

ДСЖ събра 8 144 лв. за ремонта на храма „Св. Иван Рилски“

ДСЖ – Харманли събра 8 144 лв. за ремонта на храма „Св. Иван Рилски“. Благотворителната вечер на жените от Града на Белоногата се състоя снощи в снек бар „Турист” и бе посветена на 80-годишната на църквата.

Парите бяха дарени от организации, фирми и граждани.

Благотворителната вечер бе уважена от депутатите Виолета Желева, инж. Никола Динков, от кмета на общината Мария Киркова, от зам.-кмета Валентина Димулска и общински съветници.

Архиерейският наместник отец Живко благослови начинанието на харманлийските жени, а инж. Георги Миланов подробно разказа за ремонтните дейности, от които се нуждае храма.

„Благодарим на всеки човек, който дари средства, участва в благотворителната вечер!” – сподели Диляна Комитова – председател на сдружение „Демократичният съюз на жените – Харманли”.

От сдружение „Бизнесът за Харманли” вече преведоха 1 000 лв. в сметката на църквата, а колективът на НУ „Отец Паисий” се присъедини с дарение от 240 лв.

Организаторите благодарят на Ротари Клуб – Харманли, колективите на НУ „Алеко Константинов” и НУ „Отец Паисий”, фолклорен клуб „Загрей“, Фен клуб ЦСКА, ФК „Герганин извор“, клуб „Възрожденец“ и на всички, които са се озовали на благородната кауза.

Снимки: Атанас Стойчев

За презентацията е нужен JavaScript.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 22, 2018 09:27
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.